Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako meni commie reče,postoji veća želja u Srbiji za priznavanjem zločina i kažnjavanjem zločinaca...malo sutra,samo naivan čovjek može povjerovsti u to i u drastičnu promjenu gospodina "za jednog Srbina stotinu muslimana",i ovog četničkog klovna
Ja,i?
rusi su poruščeni srbi al valjda skontaju to jednom :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Evo,opet se pokazalo da su četnici najveće kukavice,oni nemaju hrabrosti da se suoče sa istinom, da napokon priznaju genocid nad Bošnjacima,da se istinski pokaju, zatraže oprost i da plate sve ratne štete.To je jedini mogući način da dođe do pomirenja!!
Ne samo cetnici, nego Srbi kao kolektiv nisu spremni da se suoce sa istinom i da zamole Bosnjake za oprost. I dokle oni nisu spremni za to nece biti pravog pomirenja.
Homere Toma bi obio opanke hodajuci po grobnicama koje su srbi napravili po Bosni...ukupno stradalih u ovom proteklom ratu je 1405 civila srpske nacionalnosti od 92-95
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako se ljudi ono kaze? KMEEEEE
Nikoliću, ne jedi govna više, daj jednom priznajte i kažite :" jest, bilo je tako, odgovorni smo i odgovorni su pojedinci koje ćemo procesuirat. Oprostite nam ljudi, nećemo nikad više ". To će svakako jednog dana u skorijoj budućnosti neki pametniji i moralniji pripadnik tvog naroda svakako uradit .... ! ! ! ! !!
Na presudu medjunarodnog suda pravde Rusija nece i ne moze uloziti veteo jer se i sami pozivaju na tu rezoluciju u njihovoj sopstvenoj rezoluciji. Zasto narod zamajavate??? Genocid u Srebrenici je cinjenica i nemoze se pobiti.
A sta ima Srbija da se slaze ili ne, nije mi jasno, genocid se desio na podrucju BiH, a Srbija kako zvanicno kazu nije imala svoju vojsku na teritoriji nezavisne drzave. I zasto njima salju rezoluciju na uvid??Nista mi nije jasno.
Tomislav Slino Nikolić, homo sapiens u pokušaju
Zapamtite jednu stvar, ako ilad dodje do nekog veceg rata u evropi ponovit ce se 92. Srbi su govna i samo cekaju priliku
pa hajde homere digni dupe pa dodji ovamo, mnogo vas je devedesetih ostavilo kosti po nasim planinama ima mjesta i za tebe
Dodji homere samo pazi da ti porodica ne dolazi za par godina da ti pali svijece u Sarajevu i da ti onaj pop mase kandilom :) 5korpus slucajno dado negativni :)
Ima li jos neko da mu se Srbija ne uvlaci u dupe? :/
Iz cijeg dupeta ti viris,futo?
Iz cijeg dupeta ti viris,futo?
Nikolić, osim što je primitivac, lažov i lopov, još je i bijednik koji moli drugu državu da brani njegove laži i podvale. Ruski hamali.
koja patetika od srpske diplomatije....
Halo fejsbuk, hocu da komentarisem!
Samo se vi blago meni odmaknite od Srbije. Odbi 100% Srbiji je do vas stalo kao do lanjskog snega.
ne stiti blento interese srbije,vec stiti sopstvenu guzicu...kad bi prosla rezolucija,to bi mu bio najjaci samar koji je ikad primio od svjetske javnosti zbog njegove radikalne ideologije tokom pa i nakon agresije na BiH ... lako mu je bilo vikat ubijajte nevine ljude po bosni,ko sto mu kolega seselj radio,ali kad su trebali puske uzet u ruke,samo ih vidis kako prelaze drinu stiteci sopstvenu guzicu a tjerajuci tudju u smrt zbog nekih mitova o velikoj srbiji ...
srbija zaboravila da je putin zamolio NATO za bombardovanje Srbije, tako ce i za ovu rezoluciju putin zamoliti UN da nece stviti veto srpskim genocidašima.Za svaki komentar na ovo j. mamu.
homer bgd Nikada neće moći da se izjednače žrtve koje su nastale agresijom, spaljivanjem na stotine živih, nejaći, silovanja i na kraju genocidom, sa onima koji su poginuli sa puškom u ruci ili pljački Muslimanske imovine!
Ako je neko danas gledao Dodikov i Vulinov govor u Bratuncu, vjerovatno ga je sve podsjetilo na govore Miloševića i Karadžića pred 92...Mislim da Bošnjaci sada treba da se ujedine i spreme, jer ovo sve ide u pravcu novog četničkog ludila
Pogančeru odvratni ne baljezgaj iz tih smrdljivih usta. Svinjceeeeeeeeee