Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da...kao Djindjic kojeg si ti ubio!!!! Jednom radikal uvijek radikal. Sve ostalo su maske. "Ako vidite gde Djindjica ovih dana, prenesite mu da je i Tito pre smrti imao problema sa nogom". Recenicu je izrekao Nikolic samo par dana proje Djindjicevog ubistva. U svakoj normalnoj drzavi bi zbog ovoga odgovarao samo u Srbiji je postao predsednik.
Vučić bi možda volio da bude cijenjen kao Đinđić, ali da će tako završiti, to sigurno neće, jer vrana vrani ne kopa oči!
@a1ka pa sta ako je to rekao.Zar nisi naucio da je politika kurva i da je u njoj sve dozvoljeno pa cak davanje takvih izjava radi sticanja politickih poena.Eto Nikolic je to rekao pa nije odgovarao zbog te izjave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vucko provaljen vjesto sam pravi atentate :) Prvo je bilo u Srebrenici, sta su ti djikani, hoce nazor da se napravi ovca :)
Aj majke ti u kojoj drzavi ima da posle godinu dana ne nadju krivca za ono u Potocarima SRAMOTA ZA ZRTVE STA STE URADILI
Steta sto nije...
Ovaj cim otvori usta, otkrije Ameriku
Lazete kerovi srpski, sve to ste vi izmislili sa ciljem da optuzite Crnu Goru za izmisljeni atentat radi svoga licnog pranja i umijesanosti u pokusaj atentata u Crnoj Gori, zbog ovoga ste vi to sve lijepo izmislili.
TOMO ,,,NE SERI,,
a vi ste mogli malo bolje sve to iscenirat
Strategija obrnute psihologije!!!
Ne brini se Tomo, sve je to montirano u promiđbene svrhe .... tko bi njega ubio, jednostavno se gadi ljudima ...
Ima li iko problema sa klixom sto se tice obavjesti izgleda kod mene pregorila ona crvena tockica
TEBI JE JER GROBARE NIKO I NEDIRA
Srbija kad bi se rijesila ovih nacionalista pomoga bi i sebi a i RS bi nestao za dva sata... Citav balkan unazađuju zadnjih 200 godina debili
A ti kao unapredjujes? hi hi hi hi
mOGU ONI IZABRATI I zUKORLICA ZA PRESEDNIKA VLADE BOSNJACIMA NEBI ODGOVARO
Vucic ko Fidel Kastro, dosad je izbjegao već dva "pokušaja ubistva" u Srebrenici i ovaj u srbiji.
Kmecanje
Original "made in srbija"