Nudi prijateljstvo i zaštitu
0
Nikolić upoznat s prijetnjama narko-klana Tadiću
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Nikolic je zaista obrazovan, pogotovo kada je u pitanju engleski jezik.
Pricaj Bosnjaku ili magarcu, isto ti je, izgleda.......
Mi jesmo obrezani i time se ponosimo. Srpkinje i Hrvatice najvise vole obrezane, bolje im ulaze, provjereno 100% iz iskustva ti govorim. Sto se tice Nikolica morao je odmah u Tursku da ode, prije Rusije ili Banja Luke, dakle vidi se ko je lider regiona, a to je Turska. Zna se da Turska najvise investira po Srbiji, u privredu i tako dalje jer i dalje Srbiju smatra svojim vazalom i samo jednom od provincija Osmanskog Carstva. Zato bi vama Srbima bolje bilo da predjete na islam ko Nenad Jusuf Jevtic bisvi fudbaler Crvene Zvezde, to bi vam valjalo radi buducih investicija Turske i arapskih zemalja bogatih naftom u Srbiju.
@ NIkolicu Alo obrezani, komentar ti je totalno nezanimljiv. AKo hoces da ispadnes pametan, predstavi i sebe i svoj narod u boljem svjetlu i sa kulturnijim komentarom. Sa gomilim nepismenih i vulgarnih komentara ja ne znam sta ocekujete da se misli o vama Bosnjacima, ali ono zaista.
kako bi kod turaka? Osunetiše li te? ili ti je samo ženka platila? Još ako je i plavuša, a Turčin glavu gubi za plavušom, mora da jedva hoda i to bezbeli široko raširenih nogu?