Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, necete dobiti nista! Ni Kosovo ni EU... hahaha
Velike \"sreće\" kad si u EU, vidjeće ovi iz Hrvatske, kako će lagano da ga ispush.e čim ih konačno prime. To ne znači da sam na strani ovog čede nikolića, nego kontam, to više isfucano i izlizano obećavanje članstva, samo još ovo, pa onda samo još ono uradite, pa ne može dok nije ovo usvojeno, itd, mislim na sve zemlje u regiji, svima je više toliko dozlogrdila ta priča, da svi kaže, he.bi.te se više i vi i vaša unija, bolje nam je ovako. Mislim da nisu daleko od istine.
Normalan odnos prema svojemu ! Samo neodgovoran bi uradio suprotno !
EU je mnogo puta mjenjala politiku prema svima ! Ali ipak najvise prema Srbiji ! I po nekoliko puta u toku godine !
U EU ,nema nikakve ljubavi prema Kosovu ! U pitanji su cisti interesi,koje nebi nikako ostvarili ako Kosovo ostane dio Srbije ! Zbog toga je tolika halabuka na Srbiju i postavljanje kojekakvih uvjeta !
Za ulazak u EU ,najvise se zalazu oni ciji su preci bili protiv ulaska u Zemljoradnicke zadruge !Ipak su potomci promjenili misljenje o kolektivizmu!
Tako je Nikolicu ..gledaj svoj narod , svoju drzavu , brini svoju brigu a SEHERU daj da ti popusi.
Tako je Nikolicu. Jedna od retkih pametnih stvari koje si rekao.
@Pop 16.10.2012. u 11:58 Srbija sa ovakom politikom zgadice se citavom svijetu tako da ce biti pokosena do nogu A kakvom to politikom? Tuđe nećemo, svoje nedamo. Ajde molim te ne lupetaj. Evo pogledaj Bosnu, veštačku tvorevinu, Baskiju u Sraniji. Škotska 2014 odlazi, Pogledaj Korziku, pa Moldaviju. Sve će se to pre ili kasnije otvoriti.
@car 16.10.2012. u 11:54 Znaci, necete dobiti nista! Ni Kosovo ni EU...hahaha Vi niste ni krenuli ka EU. Kosovo je nasilno oduzeto. Siledžijski. Ako se taj princip usvoji onda od ne nasilnog menjanja granica u Evropi nema ništa. Zato oni od nas i traže da priznamo Kosovo.
i milosevic je zivio za svoje ljude pa im sve govorio \"ne sme vas niko tuci\" sem njega i ostalih i zbog takvih sto zive za vas vi cete biti sve manji i manji .
pravi d.e.b.i.l, ne vidi da mu EU igru spremila samo da ih ne prime među civilizovan svijet.niko ne želi zločinca u familiji ni u komšiluku.
pravi d.e.b.i.l, ne vidi da mu EU igru spremila
@kosovar Mislim da Nikolic zivi za svoje ljude i da njima omoguci da sto bolje zive... Dok je Tadic gledao kako da opljacka zemlju Srbiju i kako da unisti narod. A svi znamo odakle je i zasto je to uradio sto je uradio. Strah me je da nije i Kosovo prodao samo zbog koristi. I nadam se da ce se smiriti sve i dobro zavrsiti to na Kosovu. Jer zelim svim ljudima dole da zive u miru i da mogu slobodno da se krecum kao nekada.
Samo napred predsednice, narod je zzsluzio da se borite za njih. Predsednik treba da se brine za svoje gradjane, ane da dodje na tu funkciju smao iz koristi, si znamo sta nam je Tadic napravio jer nije predsednik Srbije samo bio vec ima svoju zmelju koju voli a u Srbiju je dosao samo radi licnog interesa i koristi. Ne ponovilo se vise sa Tadicem nista.
Moze da prica ko sta hoce, ali ovaj Predsjednik vodi brigu o svojim ljudima.
cestitam nikolicu ja gaod srca podrzavam, sto vise nikolica ima kosovarima ce biti bolje, za kosovare je bio opasniji onaj perfidni tadic koji bi kosovo i EU ,jer bo bilo je i unatar EU dosta pristalica tadicevih. ovaaj je pravi rodila ga majka sebi i serbima