Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooo vojvodo, glumis mirotvorca nekog? aaa??' đe si bio devedesetih i ti i vucic, MRS stoko
licemjer i on i vucic
misliš ubio? U HAGU JE PONISTENO SVE STO MU SE STAVLJALO NA TERET, NE DA JE DOKAZANO NEGO TOP POTVRDJENO! U TOM ISTOM SUDU U KOJEM SU OSUDJENI srpski heroji(koljaci civila). NASER SE SAM PREDAO TOM ISTOM SUDU OD KOJEG SU srpski heroji(ubice i koljaci) BJEZALI KO MISEVI KAD BROD TONE!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjaci moraju jednom shvatiti da s četnicima nema saradnje!
Blago zemlji kojoj si ti predsjednik.....a kad malo bolje razmislim boljeg i ne zasluzuje!
Tomo je li vrijeme peci rakiju :)
Nikoliću, osveta je jelo koje se jede hladno.
Tomo, rakijašu. Znaš li šta znači Dejtonski sporazum 10 + 10. Zbog toga je napravljena cjelokupna frka u regionu - kako bi narodi( neznalice) bili zabavljeni perifernim problemima, a ne problemom egzistencije i koegzistencije u miru i blagostanju! RS mileta dodika se nemože odcijepiti bez belaja. U takvom belaju se već zna ko će izvuči deblji kraj i to je to! Drži se svoje avlije - tako ćeš najbolje pomoći svojoj dijaspori!
Ovakvom skotu od komšije kakav je (Veliko)Srbija treba jednom konačno i zauvijek u brk skresati sve nebuloze i zablude njihovog viševjekovnog projekta. Nisi ti moj Nikolići ničiji zaštitnik a najmanje Daytonskog mirovnog sporazuma, ti si njegov potpisnik i ima da se držiš onoga što u njemu piše. Specijalne i paralelne veze su u tom sporazumu ostavljene kao mogućnost i instrument za bolju međususjedsku saradnju a vi te "specijalne" veze razvijate a da RS još nije napravila one prve i važnije - normalne veze sa akterima vlasti u BiH (Vlada FBiH). Vi održavate sastanke vaših Vlada kao da je to pimarno a ne "specijalno" i još jednom kao što to (Veliko)Srbija i radi, zloupotrebljavate Daytonski sporazum. Jao si ga je onome kome su Srbija i njen satelit RS komšije (imao se rašta i roditi). Naravno EU ovo sve vidi i posmatra u kontekstu približavanja (Veliko)Srbije uniji pa bi sam prijem trebao biti eventualno i ubrzan i pripremljen za 2863 godinu.
naravno da je slozena kad su na vlasti agresori iz devedesetih
Pa vi sve slazete, klempani.
mislim da je stvarno vrijeme da se kosti cara lazara provozaju srpskim zemljama jednom za sva vremena..... :-)
Nisi valjda mislio da si rehabilitacijom kukavičke fašističke vojske, koju je pokrenuo tvoj savjetnik, poznatoj po izgubljenim bitkama, masovnim prelascima u partizane, kolaboracijom sa fašistima, pojednostavio stvari?
doci ce vam na naplatu sve sto ste radili.
Vau Nikolicu prpa....izgubio si kasiku iza uha sto si nosio...!!
Nikolicu, napusi nam se kit.e...!
I slozimo ti ga materi...kad smo vec kod slozene situacije
O kakvim napadima prica?