Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš u pizdu materinu
Vuk dlaku mijenja cud nikada. Kao sto niste 90 ih htjeli destabilizovati, da ne kazem trag nam zatrati...
.......potpisujem..........i moj brat robert isto..........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko o cemu kurva o postenju
.......vojina cura.......
...sad viđam, švicarci tompsonu zabranili koncerAt...tko bi reko da su švicarci srbovi...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
da Bog da ti umro amin
i svi vi chetnici AMIN
....nemas ni ti vise od tri razreda osnovne pa si precjednik DRZAVE:)))))))))
lazes, i opet, lazes
Sjetimo se Stjepana Kljuica na snimku sa pocetka sukoba ,kad je Alija bio zarobljen od JNA.Tada je Stjepan Kljuic,produzena ruka Tudjmanova ucinio sve da se izvrsi napad na JNA po svaku cijenu samo da bi izbio rat. Ljudi moji najvece zlo u BiH je VELIKOHRVATSKA hegemonija,tu je i VELIKOSRPSKA ali oni uvijek popuste na neki nacin,dok HRVATI neodustaju od svojih zlocinackih namjera.
http://www.bh-info.com/2016/08/22/izetbegovic-rjesenje-za-bih-su-tri-entiteta-i-dva-distrikta/
@kiksi11 ma komad budaletine je Bakir,to znamo vec odavno,samo da mi je prokljuviti za koga igra,ko mu trpa u dzepove.Nece mu ova izjava donijeti glasove u to budi siguran.Vidi ovih ustasa sto su zapjenili,jos izigravaju bosance sa velikim U na celu,i punim ustima Hrvatstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa naravno da su se dogovarali o podjeli BiH,to jedino budla nevidi iz svih do sada dostupnih filmova ,izjava,dokumenata koje mozete naci na netu.I ne samo da su se dogovaralio podjeli BiH,ta dva majmuna nacisticka su sporazumno prenijeli rat u BiH da bi ostvarili svoje krvave ideje,jer su znali da BiH nemogu podjeliti lijepim rijecima nego bombama i nametanjem mrznje medju dva vecinska naroda.Boshnjaci I Srbi su zrtve te politike,dok suHrvati imali zadatak da zakuvaju.
Kaze se u narodu, covjek vrijedi koliko i jegova rijec, moj Nikolicu.
OTKUD OVAJ ..MORA DA JE VUCIC NA GODISNJEM,PA OVOG SAD STAVILI DA SERNJA,,
problem bih i djela njenog stanovnistva je u veliko srpskom i veliko hrvatskom nacionalizmu bez obzira na idologiju kojoj ti nacionalizmi pripadaju.bih stanovnistvo prema kojem se ispoljava otvorena mrznja i agresija ova dva nacionalizma pokusava se dodvoriti lijevo opredijeljenim nacionalizmima ne bi li rijesili svoj problem.svoj problem nece rijesiti dok ne pogledaju istini u oci i otvoreno i istinski oznace svoje neprijatelje.
kada je bih u pitanju,partizanski i cetnicki sovinizmi su jednaki, onii su identicni,agresija i mrznja prema djelu bih stanovnistva je sa te dvije strane ispoljena bezbroj puta.bosnjaci ili balije,kako ih oslovljavaju vjekovni neprijateli,svoj problem nikada nisu definisali istinom i na pravi nacin,uvijek plasiraju nekakve vjestacke kvalifikacije svog problema i svoj problem vide u nekakvom fasizmu sto apsolutno nije tacno oni su ovaj problem imali i prije pojave fasizma.
to sto ti želiš nikoga ne zanima, a BiH ne ćeš dirati svakako ili će te Hrvati stići i u ćaršiji ;)
.......želiš dobre odnose sad nakon što smo vas nalupali kao konje........
Cuj:... i sa Alijom Izetbegovicemail?! Pa, magarce jedan, nije Alija Izetbegivic pregovarao sa Tudjmanom i Milosevicem kako da mu podijele drzavu na srpski i hrvatski dio. Alija Izetbegovic se borio za opstanak Bosne i Hercegovine kao drzave.
Ne, nego za svoju fotelju... I opet smo vam mi hrvati spasili taj ostatak sto vam je ostao
@queue....E jes. 70-ogodisnjem Aliji Izetbegovicu bilo do fotelje dok mu vukovi raznose drzavu, a nacija na rubu nestanka. I onda se, kao u bajci, pojavi Hrvat Mate Boban sa svojom ideologijom - i, gle, spasi mu drzavu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Politika Srbije prema BiH se promijenila samo deklarativno. U sustini se nije promjenila nista. I dalje su glavni centri moci (Najvece stranke, SANU, SPC, itd.) ti koji zele unistiti BiH, Bosance/Bosnjake. A Dodik je samo mecka koja igra kako Beograd kaze.
i eskimi znaju, da su titov general, njofra i titov partijac, zlobo imali najozbiljnije namjere da podjele bih, sam balije to nece da znaju i optuzuju nekakve imaginarne nacionaliste i rahmetli aliju za desavanja oko bih.
Gdje bi bili da vam nije bili njofre... Trebalo je pustit srbe da vas izgaze do kraja
@queue,gdje bi bila hrvatska da smo stali na stranu cetnika i partizana n bi je bilo ni u p,m.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jebe vas Srbe demografija. Inace Bosna je vise drzava nego sto je Kosovl srce Srbije, kako ti tvrdis.