Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova srbijanska vlada je civilizirana. Želi Kosovo u Srbiji ali i da se to učini mirnim i demokratskim metodama.
\"Srbija nije spremna, ne može i nikada, ni pod kojim uslovima, neće da prizna, ni eksplicitno, ni implicitno, jednostrano proglašenu nezavisnost svoje južne pokrajine Kosova i Metohije\" reci su predsednika Srbije Tomislav Nikolic danas na skupstini UN. Podrzavam taj stav i Srbe, jer imaju ubedljivo odlucnog predsjednika da ocuva Kosovo koje im svi otimaju.
Predsednik Republike Srbije Nikolić poznaje i poštuje Ustav Republike Srbije i zato je opravdano rekao jasno i glasno da je Srbija celovita država i da se ne može priznati nezavisnost Kosova! Evo procitajte govor predsednika pa procenite sami http://www.predsednik.rs/sh/node/262