Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je to kad ti zemlju vodi neko sa pamecu djeteta iz osnovne skole
Ma med i mlijeko tece iz tvojih zvalja umjesto brlje i bijelog luka... Jel Gotovina isao po Srbiji ili ti Nikolicu po HR da palis i zaris... Koga vise ova Srbija izigrava blesaviji je onaj koji je srbiji rekao da je ona faktor mira na balkanu... Sreca pa svijet upozna brzo srbiju i njene namjere,mane i degenericne pojave pa tako da nepije vodu nikoliceva izjava
Prvostepeni sud je presudio da su Gotovina i Markač krivi i da je Oluja udruženi zločinački poduhvat. Ovdje je Nikolić u pravu, političkom intervencijom i političkim lobiranjem, odluka je promjenjena ali ostaje činjenica da su mnogi starci koji su ostali pobijeni, a izbjeglim kuće popaljenje. Ko je za to odgovoran, ako ne oni koji su akciju sproveli.
Uspostava dobrih odnosa mora se desiti ,zeljom obiju strana ! Hrvatskoj ,ocito nije stalo do toga !
Pravda ima povez preko ociju! Ovoj pravdi je stavljen povez ,na kojem se nalazi sa strane ociju, kakva se istina ocekuje !
Tumacenje istine je licno pravo ,ali laika ! Sudac bi trebao da se drzi zakona ! Ali ...!
Nisu jednaki kriteriji za sve !
Izvesno je da će Srbija uz ovakvog predsednika da ostvari veliki pomak u društvenim reformama. Nikolić se do sada pokazao kao neko ko veoma poštuje principe i tekovine demokratije. Svaka mu čast.
Tomislave, ja ne pamtim kada je Srbija bila spremnija i složnija u nameri da pravi krupne promene u ekonomiji i politici. Srbija ce opravdati status regionalnog lidera
Tomo, svaka ti je na mestu, ti si zaslužan za pozitivne promene koje se dešavaju u Srbiji i za novu energiju kod ljudi koji te prati u nameri da unapredimo svoju zemlju.
Ja sam ponosan na svoju zemlju i na svog predsednika. Smatram da Srbija nije imala boljeg predsednika. Baš je smiren i odmeren čovek.
Jeste, ali kada ne bi bilo Srbije, ni oni ne bi bili to što jesu. Oni su toliko opterećeni Srbijom da ne vide smisao svog postojanja bez kritikovanja iste.
Zbog bezobraznih i neukusnih hrvatskih komentara, kao i zbog oslobadjajuce presude, Srbi postaju jedinstveni nego ikada pre. Ima li veće radosti i sreće za mene. Oslobadjajuća presuda za najveći zločin posle II Svetskog rata je najveći poklon za Srbiju.
Postoji jedna osudjujuća presuda koja nije upitna, koja svakoga trenutka može da se proveri, a to je demografska slika Hrvatske. Ono što nisu uspeli pre 70 godina, uspeli su pre 20.
Ko je osudio Srbiju da živi pored takvih komšija? Samo ti žele zlo, priželjkuju rat da uzmu puške u ruke i da proteraju 200 000 ljudi.
Ja lepo kažem da se za njih rat još uvek nije završio. U kom vremenu žive ti ljudi, to je prosto neverovatno.
Evo, opet ista priča, oni se stalno optrećuju ko je šta rekao u Srbiji. Kada bi se jednog dana probudili i shvatili da nema Srbije i Srba, oni bi i dalje mrzeli.