Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koga da optužimo? Šveđane?
...malo zapadnije...
Ah ti Norvezani trouble makers!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ne,nego Tomo idi na Romaniju gdje si i ratu polozio zakletvu za cetnickog vojvodu sa Seseljem i kompanijom i uberi par maslacaka... I onda ce neko od ovih nasih ubleha od politicara zaliti sto nije dosao,mir,pomirenje,korak po korak,bla,bla itd. NIKAD,NIKAD SE NECEMO OPAMETITI.ZATO NAM SE OVO I DESAVA SVAKIH 50 GODINA. A OMLADINA SAMO NEKA NASTAVI ISPIJATI KAFE ZA MARKU PO 3 SATA U FERHADIJI I VISITI PO KLADIONICAMA.
Kako mislis svakih 50 godina, cetrdesetih godina proslog stoljeca bili ste hrvati muslimani, niste ni naciju imali. I danas je upitna, koliko god se vi trudili.
Ne zna zašto ga optužujemo, ali hoće da se miri. Možda mu je ipak jedan rat bio previše. Da su ga pozvali samo za agresiju možda bi došao, ali i za Prvi svjetski rat, malo je previše...ne može se toliko jedan čovjek naizvinjavati za jedan dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
e što je eksplicitan, neću u serajevo, neću u ukrajinu, ja bi bio tito, ja bi bio četnički vojvoda, ja bi malo piškio, a volio bi kakit,a opet da to ne naljuti EU ili rusiju
NIKOLIČU ODJEBI
A koji ćeš nam... I onako si htio da ovog grada nema...
Niko vas i ne zove vamo!
MOLIMO TE DOĐI ,A MI ĆEMO NAPISATI DA SMO SE SAMI POUBIJALI!
ŠTO BI I BLA PRAVA ISTINA.VAMA ISLAMSKIM TERORISTIMA,USTAŠKIM SLUGAMA,PODREPAŠIMA JE TO OSNOVNO ZANIMANJE.
NE DOLAZI U SARAJEVO CETNICKI VOJVODO IDI NA PALE STOKO
Jok eto nisu srbi, nego su nas pljehali egipćani,mauri,sejdić i finci, i ostali... Srbi? Ma na ranu ih staviti !
Dočekaće njega ovi naši ahmaci, i ako je na brdu kod Sarajeva sa Šešeljem i Vučićem dobro razgledao kako i na koji načn srozati grad i ubiti što više djece.
Neka ga tamo gje i jeste. Uostalom položaje VRS je obilazio kao četnički vojvoda! A njegovo ponašanje kao ultranacionaliste je poznato širom svijeta! A što se optužbi tiće, pa valjda se zna ko su organizatori Velike Srbije sve do Tokija!
clumenus prelistaj malo istoriju 500 godina su turci p****i po balkanu i dalje ka zapadu pa ti razaberi ko je ko.
PETSTO GODINA VLADAVINE A CRKVE I SRBI NA BROJU.ZA ČETIRI GODINE SRPSKE VLADAVINE NI DŽAMIJE,NI KATOLIČKE CRKVE,NI BOŠNJAKA ,NI HRVATA.PA TI VIDI KO JE ČAVJEK A KO PAS:
vjerovatno ne vezano toliko za ovaj clanak al zelim iskljucivo da naznacim da mi bosnjaci imamo iskljucivo glupu furku a to je "dobrota", u redu je pruziti ruku pomirenja al kad ti je neko zatrazi pruzis li je prije vremena (sto mi uveliko radimo) znaci samo to koliko smo glupi i ne postujemo silne zrtve koje su pale za nase ime i u nase ime a kukaviski ubijene i pobijene od zlicinaca cetnika i ustasa. Dok se zemlje u regiji dice istim mi im to dozvoljavamo. Oprostit da al NIKAD ZABORAVIT a mi zaboravljamo i to opasno zaboravljamo i uvijek i iznova pruzamo ruku koja znaci "zajebi me opet jer ja sam dobar" svi bi nas samarala
A I sta ces nam!!!!!!!!!!!!! Bolje ti je na Palama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa posto ti nisi priznao genocid sto je bio, ne bih ti se ni preporucilo da dolazis u Sarajevu
Nisi dobrodošao ĐUBRE ČETNIČKO !!!
Pa predsjednice Nikolicu ne optuzuju se svi srbi to ti dobro znas nego oni zlocinci koji su ubijali, a to je velika razlika, citas li novine koliko se masovnih grobnica otkopava u kojima su ubijeni bosnjaci i hrvati?? Nemoj tako nego i ti digni glas protiv zlocinaca iz tvog naroda i nemoj cijeli srpski narod trpati u jednu vrecu jer je narod posten i ne zlonamjeran, narod koji je isto tako srdacan i dobar. nemoj srpski narod poistovjecavati sa srpskim zlocinima na ovom nasem prostoru. Budi gost Sarajevu, obidji mjesta stradanja sarajlija od srpskih zlocinaca. e kada to uradis mozemo krenuti naprijed.