Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govori četnik koji je da mogao potuko sve u regionu, a sad se boji destabilizacije...jeste odvratni
zašto i nikolić i vučić govore o "destabilizaciji regiona". izjave me asociraju na '90., kao da traže izgovor za nešto žešće.
Bošnjaci sa Belgijancima razmijene šalove i to cijeli svijet pohvali, pogotovo su u Belgiji bili oduševljeni i kažu da će nam se odužiti za ovo S one strane Drine, Srbi su pokazali da su zadnji ološ od čovječanstva, fudbalere stolicom udarati, uvrede sa tribina, pustili navijače da ulete na teren, prije toga po Italiji pravili probleme, razvaljivali kafane, pa onda na stadionu požar, pa poslije Engleske fudbalere crne kože vrijeđali na rasnoj osnovi u Kragujevcu, i sad ovo. Tu je razlika između Bošnjaka i Srba. Nismo isti, niti ćemo ikada biti isti, niti smo istih gena. Bošnjaci su civilizovan narod koje cijene drugi, a Srbi su civilzacijsko dno. Znao je to i NATO pakt, kada je Tony Blair izjavio 1999-te godine ovo nije rat protiv Srbije samo ovo je rat civilizacije protiv barbarizma...
Vi rokate svoje radi bezazlenog 4S grafita, rušite bandere jer podsjećaju na krst, glasate kao retardirani za SDA, imate komplekse jer su se vaši preci poturčili, glumite anacionaliste a nemuslimana gdje ste vi većina ima samo u tragovima.
Srbija treba snositi odgovornost za sve organizacijske propuste, divljanje, baklje, ulazak na teren i tučnjavu. Isto tako, Albanija treba snositi odgovornost za provociranje nepostojećom fašističkom državom na štetu četiri susjedne države. Zamislimo da HR-BiH igraju na Koševu, a HR navijači pošalju kartu NDH dronom. Kako bi ti reagirao?
ja cede sto je se usro vi ste svakako destalibizirani i u mozgu i u drzavi operi se smradu sutra ti dolazi brat iz rusije da budes cist za paradu pedera
dok se budale prepiru,politicari kupe poene jer to i jeste cilj politike,navode vodu na svoj mlin,a budale i dalje slijepe i jos uvijek puse fore iz proslosti,pa dokle vise moji balkanci!?
cuj destabilizaciju regiona hahahaha, ma daj idi umij se dodji sebi vidis da vas jebu jer ste srbi
bas nikolic velikosrbin govori o destabilizaciji regija hahahha jos srbi jeste jadni!!
.......srbija.....faktor stabilnosti u regiji.......dobar vic............
Mrš fukaro, je3o ti cijeli region m@ter fukarsku!
KO VAS JE PROVOCIRAO 2005 BIH NA MARAKANI KO VAS JE PROVOCIRAO RUKMET PROTIV HRVATSKE U KRUSEVCU U-21 ENGLESKA DIJETE OD 19 GODINA U ITALIJI PALITE ZASTAVE I JOS MNOGO DRUGIH ISPADA IDIOTI JEDNI
e jeste organizovali utakmicu, svaka vam cast... nasikirali ste i putina skroz... mozda i odustane od parade, da je imalo pametan i hoce...
Idiot
nema politicara kao srba oni od mrava prave slona i obrnuto koje floskule i prebacivanje lopte na drugi teren treba gamad ograditi velikim zidom ne dati im da se mjesaju sa normalnim svjetom
"Sportske utakmice nisu mjesto za plasiranje provokativnih političkih poruka" aha.. znaci postoji mjesto i za to, samo to nisu utakmice ??
Vučiću pederu, Vučiću pederu...hahaha...
A kad je crni Nikolicu bio stabilizovan region,mozda onda kad ste sa voskom svih naroda i nacija krenuli na taj isti region u cilju stvaranja velike srbije.Ma mars.
Ne znam kako ih nije sramota govoriti ovo,lažu sami sebe a onda i druge .Srbija je bolest na Balkanu ,potrebni su vijekovi da se izliječi od kompleksa susjednih zemalja.