Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sekirajte se, evo je kod mene, htjela u Siriju, ja joj rek'o da moze i kod mene zenski dzihad da odradi, ne mora tako daleko ici... Zna i skuhati, poradi i po kuci... Eto, prilicno nam je lijepo... Vjezbamo da prevazidjemo ono njeno rh, dobro nam ide...
...kakva je nutela?
ti si onda glavni u selu, sve na gotovo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta je to starleta ? to neko zanimanje ? treba li kakva diploma za to ?
jeftino nestala samo radi 200.000 KM, kad se sve preračuna...
maserka s velikim iskustvom pruža uslugu relax masaže(sarajevo),javite se,, kontakt TELEFON 066/261-470 fb.profil https://www.facebook.com/antistresmasaza
Jebla vas Simona, nego da vas pitam nešto drugo. Jučer kad sam bio ovdje na klixu izgubio sam novčanik, da nije slučano ko našao? Opis: Kožni crni muški novčanik sa 345KM, Mastercard (pin 3639) sa 12.000km na računu, vozačka AB-kategorije i slika Kolinde. Nagrada 50KM ko mi vrati, sliku Kolinde možeš zadržati, imam kopiju :)
Sve ti to nađem za 20.000 KM, bez problema a ako hočeš dobit ćeš i Kolindin autogram , samo je tada cijena 25.000 KM.
potrazite je na nekoj usidrenoj jahti
Simona je nevina!!!!!! ;)
fina ova starleta ;)
sigurno se druzila sa onima iz biblioteke
Nije se izgubila.Otisla koji dan na malo k***** i eto je opet kuci, puna para ...
ma kaki nasla sebi zagondžiju i osla malo da se buba
Haman pa je jebaTa dobro haha
Izgubila se na farmi
"Sama Simona Gotovac, čiju adresu stanovanja ne zna ni njen bivši muž," skriva se bolje nego sto se Bin Laden skrivao
jaooo kako su me prije nervirali i ona i muž joj.. hvala Bogu nema ih na tvu kao ni one seljačine od Ekrema... stvarno se narod zaglupljuje gledajući njih.