Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NACISTI, FAŠISTI I ISLAMOFOBI, KAKVE OVO KOMENTARE DOZVOLJAVATE, MOZDA IH CAK I SAMI PISHETE, CRK\'NITE STOKO ZAOSTALA!!!
Dopustili ste komentarisanje ovog clanka???!!! Pa niste normalni...al nek ste zabranili onaj o gologuzoj Larissi i blizankama iz Kolumcije...ccc!!!!
BRISEM PAKSU LISTOM IZ KURANA, KAMOM KOLJEM KRMKA MUSLIMANA! NOZ ZICA SREBRENICA! http://www.youtube.com/watch?v=QGHS2-VHBao&feature=related
Meni je od svega najjače to što je na klupi Turske naš Bogdan Tanjević, Sarajlija i Bosanac hehehe
za K.AKADEMIK , imate najprljaviju i najsmrdljiviju vjeru st0ko. mi se peremo a vi brisete papirom. vi ste bili kmetovi 500 godina i sluge. y.ebo vas je ko je stigo, te turci, te svabe, te bugari, te hrvati, te i mi jer dobismo samostalnost, i na kraju vas siptari nabise na q.urac. a ti jado jadni, samo laprdas jer si gubitnik u zivotu i ovo ti je jedini nacin da se ispoljis, imas kompleks nize vrijednosti, jer te je izgleda tata y.ebo u s.upak kad si bio mali, ili te je mama dojila dok si napunio 18. izopaceno, bolesno ljudsko smece, bolje da te je tata izd.rkao nego napravio takvog d.ebila al eto znas ko si, pa te boli, pa zato psujes i vrijedas, jer ti je jedino to ostalo kao gubitniku vjecitom, od svakog zaboravljenom od nikog voljenom ostao si samo bolesna ruzna sjenka, zarazena mrznjom sto samo laprda i zeli da bude zapazena, jer nikom nisi vazan u zivotu jer si bezvrijedan :D, al znas ti to znas sve, pa te to jakoooo boli.. :D
http://www.mondo.rs/s182543/U_Novom_Pazaru_slave_pobedu_Turske.html
jesul to Turci jope karrali Serbe? Pa ja nisamznao da Turci znaju igrati kosarke? E Vlassi Vlassi na sta ste spali
Sad to see what kind of people the Serbs are, do not know how to deal with failures, and the amount of non-stop anger towards the people ... the Muslims ... Return to the forests and stop that, to express anger towards the people,you did not deserve to live in this world,world should put all of you in gas chambers, or throw a nuclear bomb on you, disgusting people ...
X puta sam pisao administratorima da brisu komentare od ove stoke AKADEMIKA, samo jednom su mi odgovorili nesto poput \"prestanite ili ce vas IP biti blokiran\", tako da me ne cudi da je taj akademik jedan od urednika ovog kako pise \"naj citanijeg BH web portala\"
Znaci sad se ne ljutite kad vas zovemo turci, losi su i ovi turci u kosi, vracajte se u vjeru pedaka
nije bosna ucestovala al jest turska to se isto pise hahaahahhaha, forza turska idemo po pobjedu.....!!!
ZIVJELA TURSKAAAAAAAAAAA
A, koje će mjesto zauzeti BiH u košarci? Ah, da, Be-He nije ni učestvovala koiko je jaka. hahahahahaha
koje ste vi ovce,pobijedio je il bolji tim il onaj koji je imao vise srece
Ljudi moji kakav je ovo forum zasto se pojedinim dozvoljava pristup na forum zasto ne blokirate IP adresse pojedinim userima koji pisu bljuvotine to je sekunda posla i adresa se detektuje a vi pustate imam osjecaja da je ovo jedini forum gdje se divljacki moze jos izrazavati i nacionalno vrijedjati ne blokirajte mogucnost komentiranja nego login na forum pojedincima odbijte!!!