Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što je ovim Turcovima i Srbovima, samo se kolju....u Hrvata toga nema, mi slušamo svoje muttere iz Berlina i s Pantovčaka i mir Božji.
...'oćemo li u šabac na vašar? 'o će mo...
zivjela demokratija
još trubače i imaju sabor trube u guči
isti mentalitet ko i braca im turci, krv nije voda :P
@pro et contra Ako su im Srbi braca zasto se onda u bosnjackom dijelu Federacije uci turski,navija se za Tursku, vijore turske zastave, zasto je Sarajevo ouno Turaka, narocito Ilidza...zasto ne Banja Luka ili Beograd... zasto je 2 miliona muslimana otislo za Turcima propascu Osmanlijskog carstva...zasto nisu otisli Srbi? Eee glupi mali primitivni Bosnjo....jadni i nesrecni Bosnjo...
@pro et contra normalnim ljudima pamet stane a koje vi slavite kao heroje. Sta to govori o primitivizmu i mentalnoj zaostalosti? Patoloski lazovi kojima se od kolijevke ponavlja kako svi ostali treba da budu ubijeni samo zato sto su drugaciji. Kompleksi sa kojima se ti i tvoji vodite su jednostavno zastrasujuci, najbitnije vam je ko je ko, ko je nastao od koga, kako se neko zove i zasto. Jadan si ti i zalostan sine, mene bi bilo sramota reci ko sam da sam na tvom mjestu.
ma sto mi se to svadjate
Srbi su prave demokrate i pacifisti. Evo ih i na djelu.
........i to je srpska "napredna" stranka ..........kakve su tek one nazadne......
@vatikan2 .....to imaš info iz prve ruke......od šešelja..........
@vatikan2 pozdrav iz europske unije.......šta je nova u čekaonici....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
opet im krivi davno umrli koji su glasali pa samo su i oni htjeli da iskoriste svoje demokratsko pravo