Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija bice dzamahirija..
Bravo za Srbiju neko mora pokazati da osim golog interesa postoji i nešto što se zove humanost ... još jednom : bravo
Ova govna treba istjerati
Dodo se prepo da ce Sarajevo naseliti arapi a oni svi u Srbiju.
homere prevedi na latinicu komentar ti samo rusi mogu pročitati,nerazumije te ni pola srba
Sesil nije valjda da ne znas oba pisma citat i pisat???????
Kod nas samo levat neće da nauči oba pisma ! A drugo ćirilica je isto naše pismo koliko gpd ti skićo i vrišćo !
jel ovo bosnjaci hoce da nasele i srbiju sa 500.000 arapa :D, sto Dodik ne reaguje
...... ček malo,bilo bi interesantno vidjeti ko je organizator i ko finansira ovo ORGANIZIRANO useljavanje ovih nesretnika u Evropu i šta je cilj svega ovog??
.....momak,ne kontaš!Samo slijepac ne vidi da ovo nije sve organizovano!!
ja mislim da je Bake organizator
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zabrinuti Brisel? Prekinite ratove, novca imate dovoljno da nahranite čitavu planetu, pa niko nebi nikuda išao sa svog ognjišta, da nije vas i vama sličnih...
merebit Al si ti budalas pravi. Kako poredis situaciju da obicni gradjanin ima a kao ne da onom ko rovi po kontejneru i ovu situaciju sa izbjeglicama. To nema nikakve veze. Brisel moze zaustaviti rat kad god hoce i zapoceti rat gdje god hoce, napraviti belaj kad mu se prohtije.
Bojim se da ovo nije ideja ISila da se uvuce u evropu, jer ko garantuje da medju ovim izbjeglicama nema i vojnika ISila?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kud, šta, gdje????? joj jadan narod