Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita učiteljica: “Perice, a šta je tvoj tata?” Perica odgovara: “Moj tata je muška striptizeta u klubu za pedere, i igra go pred drugim muškarcima. Ponekad, kad mu dobro plate, uzme sobu u jeftinom motelu, pa spava s njima. Učiteljica u šoku izvede Pericu iz učionice i upita ga: “Perice, nije valjda to istina?” Perica odgovara: “Nije. Moj tata igra fudbal za reprezentaciju Srbije, ali me je bilo sramota da priznam pred svom decom.”
Šta se može očekivati od genocidnih agresora nego NEPISMENOST!? Budale!
HEHEHEH E JADO JADNI ODAKLE JE ALGEBRA , MATEMATIKA, ARHITEKTURA I SVE OSTALO POTICE IZ ARAPSKOG SVIJETA , MOZDA BI I TI TREBAO DA UZMES KOJU KNJIGU I DA PROCITAS JER PO KOMENTARIMA SE VIDI DA VEZE NEMAS SA ZIVOTOM . PAMETNI ,POSTENI I EDUKATIVNI SRBI SU DAVNO NAPUSTILI SRBIJU SADA JE SAMO OSTAO JAD I CEMER SUMADINCI , VIDI SE SA SLIKA NA PROTESTIMA DEFORMIRANO SVE NAZALOST...
Brkaš pojmove, braco. Uzimaš šerijat za nešto nazadno. Hoćeš reći da su muslimani nepismeni. Jesi li čuo kad da su oni za vrijeme poslanika Muhammeda oslobađali svakog zarobljenika koji je naučio deset muslimana da čita? I kakve veze ima taj šerijat sa obrazovanjem, molim te?
Mozda su ove brojke i tacne, ali su trebali navesti regione gdje je nepismenost najveca.Po onom sto svi znamo, SANDZAK to i ne krije, jer njhovi duhovni vodje oduvjek se zalazu za SERIJAT koji je u sprotnosti sa modernim obrazovanjem. Iz ovog se moze zakljuciti da su brojke tacne tj.oko 20% stanovnistva. Ako bi prikazali stanje u FBiH onda bi dobili cifru od 99% nepismenih.
A kod nas je kao bolje?!
lažđu lopnovštinne Crbija!
Sta vas briga za Srbiju, kako je kod nas.
hahahahha pa tek mi je sad malo jasnije s kim imamo posla... i zasto radikali imaju podrsku i zasto je sve onako kako jeste...
znamo da su, uvijek su i bili. to odlicno vidimo ovdje na komentarima.
prije će biti da je milion do dva pismeno!
I oni bi u EU...