Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obično se za takve stvari dozna kada se dese , ovako to je čisti spin , kao i sve što se vrti oko mufty BMW-a
Srb-ine, Nije nego si ti inteligencija, koja mi portal cini zabavnim za citati.Sto se tice prelaska na casni Islam to bi ti bio lijep potez ,ali se prije tog moras dobro okupati.
Ubio se za muftiju
Nema vraga / šejtana saznanja. Evo,na prethodnoj temi u vezi sa mogućim atentatnom na muftiju javilo se barem desetak koljača i ubica. Neka je samo dvoje od njih nešto konkretno uradilo u tom pravcu, eto ih, Saznali smo za njihA.
Kako ce imati saznanja,kada se to radi u njihovoj kuhinji!
Bogami brate Zukorlicu cuvaj se dusmana,Bog neka te cuva .Velika si ti bosnjacka nada jer jednostavnim rijecima i enormnim znanjem koja srpska vlast ne zeli razvaljujes njihove podle nakane.Cuvaj se i nasih pogana jer znaju biti gori od troprstasa.Istoria nas uci srpskoj vlasti ne vjeruj.
njihovi kriminalni obracuni, njihov problem.