Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo junaci! Uspijeli ste napasti starca od 92 godina, i to sa ledja! Citava rs se ponosi vama! CCCC
KLONIRATI GA I IREVITALIZIRATI PRINCIP GOLOG OTOKA ZA PODRUČIJE EX YU. OVAJ PUT TREBAŽE CIJELI KORNATSKI ARHIPELAG.
Zar ima u Beogradu takvih gadova koji se svete covjeku pred smrt
Lejla \"Sacuvaj me Boze srpskog junastva...\" Lutko, dodaću: \"...hrvatske kulture i muslimanske nevinosti!\" He - he,pametnice!
Pogledajte najruzniju sliku M.I.L.O.R.A.D.A. D.O.D.I.K.A. hahahhahahhhaha :))) http://adf.ly/3zflV Ja se cijepam kad je gledam hahhahahaaaaaaaaa....:D
Neka, neka krvari crvena bagra. Koliko li samo on nevinih ljudskih zivota nosi na dusi, steta samo sto se niko ranije nije sjetio da ga obiljezi. Treba i ovdje provesti lustraciju, kako bi se svim slugama i zbirovima UDBA-e zagorcalo ono malo sta je ostalo od njihovih cemernih zivota: zabraniti im svaki javni rad, oduzeti im svu imovinu koju im je drzava ili partija dodijelila...i nastaviti se na njihovoj djeci izivljavati. Ili ih okaciti da vise po Vilsonovom k\'o onomad na M. Dvoru. Ne moze se sa crvenim drugacije, to je infekcija koja se iskljucivo hirurskim rezom otklanja.
Ko je imao bilo kakvu funkciju poslije višestranačkih izbora treba pod hitno u zatvor doživotno ,bez prava na pomilovanje
Gdje si gnjido, da ti ja kažem koju o Golom Otoku, majku li ti u usta paradna!
BRAVO SRBI!!! Tako treba s bagrom, makar na samrti, majku li im jugofašističku i sljedećih 11 koljena!
nek su ga napali,uopste mi nije zao iako ima 90 i kusur godina.mozes misliti sta je on sve kroz svoju karijeru naredio,koja premlacivanja ,ubistva i sl...MOralo mu se nekad i nekako vratiti,mada je ovo nista
Treba nama novi goli otok , za sve vas kvazu srbe/hrvate/muslimane, i za vase oceve koji su su vas odgojili da mrzite a ni rata niste dozivjeli.
SAMO DA SE POKKAKIM BOSANSKI NA SVE SERBE BARBARE, SILLEDZIJE, GENNOCIDASE, UBBICE, KRVOLOKE, MONSTRUME - VAMPIRE SERBSKIH KAPELA SMRTI NA CELU SA DOBBRICOM COSSICEM, BORISOM TADICEM , KASSAPINOM - SILLEDZIJOM MILORADOM DODIKOM, VAMMPIROM SMMRTI NIKOLOM SPIRICEM, SERBINOM DRAGANOM COVICEM, GENOCIDASICOM ANOM TRISIC- BABIC, SERBO-VAMPIRKOM DUSANSKOM MAJKIC, i SVIM OSTALIM SERBO-BARBARIMA-TERORISTIMA KOJI TERORIISU DRZAVU BIH-u i NJENE GRADJANE VEC 20 GODINA...!!! SERBI NISU LJUDI ONI SU VAMPIRI SMRTI I JAHACI APOKALIPSE...!!! ZATO SU IM POPOVI OBUCENI KO VJESTICE I U CRNO KO VAMPIRSKE SLUGE SOTONSKIM MRACNIM SILAMA KOJI NEMAJU NISTA SA HRISCNSTVOM...!!! SERBIN i SERBIJA = SM.RT=KILLER...!!!
Jova je tamanio redom, Srbe, Hrvate, Muslimane, svoje Crnogorce, Slovence, Makedonce, Albance, Madjare itd. , koliko ih samo ima da im se on posrao u zivote, to je istina i to je bilo i sta se tu moze, takav sistem bio, takva ideologija. Kod Jove nije bilo privilegovanih, osmi sto je ipak najvise volio svoje Crnogorce da nacepi. Eto sad, vjerovatno mu se neko sveti, na ulicama Beograda, u pozne godine. Ako je kriv trebalo ga je procesuirati, ali mislim da to se ne moze poistovjecivati s nacistickim isljednicima, mada je ideologija ta koja je pokretac svega, zar ne?!
Više volim UDBU nego SDA !
nazalost imamo i mi ulice po nekim handzarima npr. ulica Muhameda efendije Pandze na Malti
Da je bogdo vise i cesce.......
I Jovo je tukao vezane ljude pa nikom ništa.