Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Beogradskom zoološkom vrtu, žestoki protesti zbog hapšenja generala Ratka M. Najveće je nezadovoljstvo kod orangutana, lat. orange schovinis cretenis. No, čuvari imaju situaciju pod kontrolom, jer isti kontrolišu dostavu hrane. Dopisnik iz BG.
16 godina muntanja i sa par izjava misle da mogu izmanipulisati sve oko sebe. Cudna rasa.
@MLADIĆ Nisi u pravu sinko...To je SRPSKA KUKAVICA.... Heroji se ne predaju bez ispaljenog metka, i zadnji metak zavrsi u njihovoj glavi...Najobicnija kukavica, kao i Milosevid i Jadovan.. Srbi su ODLICNO prosli kakve su ih kukavice predvodile.. Glede ovih gore komentara muslimanima nevalja ni Tadic koji je obicni otpad od svog naroda, sto ce reci ne valja im ni jedan SRBIN... Nema tu suzivota kad im nevalja ovo kopile kakvo srpska p.i.c.k.a nije izbacila od kad se majka Brankovica okotila Ma ne mislim na onog bosnjackog premjera... On nije SRBIN... Mozda jedno95% ima srpske krvi u sebi, za razliku od Tadica koji ima oko 5%... Smijesna su ova izmiksana (arijevska) balkanska plemena, smijesna.. Ne zna se ko je ko ni ko ga je kome suknuo kroz istoriju..
yebo vam vas general KRMECA GLAVA sve mrtve smrdske eroje sto truhnu pod lepom, crnom zemljicom,zemlja im kosti izmetala zlocinacke,stoko fasisticka,GENOCIDNA!!!!!!!!!!!!!!
srbi smrde..
Tadic se zarumenio pravo izgleda vruce ;-)
Pa stvarno ne znam za sta ovaj Tadic nas smatra. Pa lik je bio ministar odbrane kad se Mladic \"krio\" u kasarni u centru Beograda i kao nije znao gdje je ovaj. Lik se cak nije ni krio nego zivio normalan zivot a uhapsili su ga samo da ih iz EU ne bi peglali i uvodili im sankcije. Sad tek covjek vidi kako pokusavaju sprovesti u djelo svoj plan da Srbiju predstave kao zrtvu u ratu i kako nikad nisu ni cinili zlocine. Zna se zasto su ga uhvatili sad, sad kad je vec pred smrt i kad se zna da sudjenje nece doci do kraja, jer ce ovaj umrijeti praveci se da je lud i da se gubi. Znali su da ako ga ranije izruce da im nema RS-a, jer ako se na sudu pokaze da je RS nastao na genocidu i etnickom ciscenju niko ih nece priznavati ni kao entitet a kamoli da se izdvoje pa da ih neko prizna kao drzavu. Pu borise (namjerno napisano malim slovom) i ti si isti kao i ovaj koje si kao \"uhapsio\" nakon toliko godina slavlja i opijanja.
Ne laprdaj Borise... I ti si isti kao i on.
kolike ste vi poturice psi, krmci, konji, umjesto da ovog nesretnika brankovica kujete u zlato opet niste zadovoljni, ni vama se vise znaci nemoze pomoci :S
A STO VAM JE LEEP HEROJ HHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAH ZA NASLOVNE STRANE HAHHAHAHAA
covjek se snim\'o javno slavio na vjencanja i slave is\'o i sad ja trebam tebi skote da vjerujem :))))
lažovčinooo!!!!! al zaboli me neka stvar za tobom, krmak ga je podudlao a i istina će kad tad izaći na vidjelo... srami se srbijo!!!!!
BORIS TADIC=ZLATKO LAGUMĐIJA SLUCAJNI PROLAZNIK!!!
lazes becire