Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brao samo ostro i diktatorski
Ocigledno je da Srbiji nedostaje nacina da i ovaj poraz - gubitak Kosova predstavi kao veliku pobjedu (kao i sve velike poraze od Kosovskog boja do danas), pa ce cekati da historija \"odradi\" svoje. Ne znam samo kako ce objasniti da se nakon velike pobjede teritorij zemlje znatno smanjio.
nema kod bilera sabura
@... otidji na Kosovo pa da vidis imal drzave i cija je. Ko ih nije priznao ,ebe se siptarima, bitno je da su VAS RIJESILI ZA SVA VREMENA!
niko ne sme da bije srbe bre,,,naravno nio osim amera i siptara hahahahahahahahaahahah
Gogi al toga nema nigde po zapadnim medijima gde ces to i da su jos nab.ili 5 Srba na kolac pored crkve to na tim demokratskim zapadnim medijima nigde. A ako bi Srbi zapali javni wc ili probusili nekom siptaru gumu na autu e to bi bila glavna vest o radikalnim ter.oristima Srbima koji ter.oriziraju ja.dne miroljubive etnicke siptare SVa sreca pa se svet polako budi i neveruje vise tim sra.njima na cnn i bbc gov.narskoj propagandi ili tacnije sat.anistickoj propagandi!
Jos jednom kazem, pamet u glavu. Kako bi sutra opravdali svoju odbranu integriteta ako bi doslo do etnicki motivisanog pokusaja otcjepljena Srba i Hrvata od BiH? Politicari u BiH zbog toga ni ne spominju Kosovo niti ce ga ikad priznati. Opameti se i ti narode, prvo zbog sebe. Ne treba nam ovakvo razmisljanje cisto zbog isfrustriranosti prema Srbima, jer ne bi ovako razmisljali da je neka druga zemlja u pitanju. Svaka zemlja zasluzuje svoj teritorijalni integritet, pa i Srbija, sa Kosovom, koje je bez obzira na albansku vecinu imala, ajmo reci po avnojevskim granicama (mada je Kosovo i davnih godina bilo dio srpske drzave, sto dokazuju manastiri i ostali srpski srenjevjekovni kulturni spomenici tamo). Svaka ex yu drzava danas lezi na avnojevskim granicama, sto Srbija ne bi? A ko su Albanci? cigani obicni, zasto bi ja bio na njihovoj strani?
zapaljena veceras crkva u strbcu....albanci je zapalili...iz vise izvora potvrda stigla...3 albanca poginula u mitrovici nepotvdjena informacija...
Podrzavam Srbiju da ne prizna jednostranu odluku o proglasenju nezavisnoti Kosova. Nije rijec o tome ko je u pitanju, vec jednostavno to da nijedna drzava danas to sebi ne bi dozvolila, kakvi god da su povodi, jer kakva se onda poruka salje ostalim drzavama sa slicnim problemom, i ostalim regijama jedne drzave. Ne ocekuju ni politicari u Srbiji da ce se ta situacija rijesiti za vrijeme njihovog mandata niti uopste u skorijoj buducnosti, ali Srbija jednostavno ne treba i ne smije priznati nezavisnost zbog svog kredibiliteta. Samo trecina svijeta je priznala Kosovo, prema tome Kosovo je daleko od bilo kakve punopravne drzave. Ne bi ni BiH priznala RS u istoj situaciji, niti bi Kosovska puna nezavisnost uticala pozitivno na drzavu BiH, i zato ni BiH ne treba nikad da prizna Kosovo. Opametite se. Kakva crna Republika Kosovo, to je smijurija 21og vijeka.
Nicija nije gorila do zore pa nece ni njihova.Sahranili smo osmanlijsko carstvo sahranicemo i njih...
A u pjicku mat.erin si ga video kako smo ga siptari jaki i hrabar sve smo ga sami zauzeli i to sa civili bez oru.zje. A ne taj srbi u pjicku mat.erin samo se kriju iza nato i govore heljp nato heeljp pa im nato zauzme granic pa onda bez stid govore kako su ga oni rabri. SIptar su ga najhrabricki narod na baljkan nismo mi taj koji se krije iza nato i taj koji javno govori da hoce da bude americki kolonij i nismo mi taj koji nemamo gljavna rec na pristin. E Srbi rabri ste kad nas nato bombarduje i vode vasa bor.ba ajde da se borimo 1:1 a to ne smjete sa rabri siptar.
Ничија није горела до зоре. Сахранили смо османлијско царство, па ћемо сахранити и њих.
srbi su genocidni narod........teroristi.......
Ovi srbi umisljaju da su vele sila pa da se mogu igrati kako skim hoce.