Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taci bi morao da shvati da se poklonu ne gleda u zube. A od zapada je na poklon dobio drzavu...Srbija nazalost nije mogla tu mnogo da uradi, geopolitickim teznjama upravlja neka druga ruka. Maximum u ovom trenutku Srbija je upravo i postigla. Ostaje na Taciju da se upristoji i konacno potpise da prihvata poklon a sa glumom bi mogao da prestane, jer ni onaj narod na KiM iako je na nivou plemenske zajednice nije glup. Ako zbog njegove alavosti pregovori propadnu bice u opasnom problemu...nego nece zapad to dozvoliti, tako da nema brige. Shiptari, dobili se drzavu.
Taci je u ozbiljnom problemu. Predvodio je Arnaute u borbi za njihovu drzavu i sada kada su je dobili ne znaju sta ce sa njom. Neke privredne resurse koje je gajila Srbija sada prodaju(kao recimo Telekom) i kada sve isprodaju i novac potrose, sta onda. Gola zemlja, sa NATO bazom, a narod neradnicki koji je navikao da zivi od kriminala. U jednom trenutku kada zapad bude izgustirao potrebe za bazom na KiM i kada zelena narko transferzala bude presla na neki drugi koridor, ostace sami i na muci. Doduse oni su vec sada u problemu sa nemastinom i nezaposlenoscu. BIlo bi im mnogo jednostavnije da su ostali u sklopu Srbije i da ih je Srbija izdrzavala kao i do sada. Kada kod im nesto zatreba dvoljno bi bilo da zaplacu ispred EU i Srbija bi bila u obavezi da im to pruzi. Mogli su da zive lepo kao paraziti kao sto su uvek i ziveli. No dobro nije samostalnost njihovo pitanje i potreba. Nove granice i nove geografske karte su poduvat NWO i KiM je samo sredstvo u rukama ka postizanju tih ciljeva.
Doci ce do dogovora i to veoma brzo. Siptarima gori pod nogama, mnogo vise nego Srbiji. Morace Thaci jos da popusti
Nadam se da ce uspeti da se dogovore... Mora i Taci shvatiti da je neophodno popustanje...
Šta god postigli srbijanci na sjeveru Kosova, to isto Srbija mora da obezbjedi u Vojvodini, Preševskoj dolini i na Sandžaku.
jos da ti materi sise odrezu
Ma kakve veze imaju Srbi na Kosovu sa Vojvodinom, Presevskom dolinom i Sandzakom. Probudi se covece. 21. je vek. Sve zemlje se medjusobno ujedinjuju, ne rasparcavaju se