Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam srp i gledam sta se ovdena cini sa ovoim covekom, sramota je to na svagda sto se cini jer nije kriv. Mi trebamo prastati i gledati u buducnost ovde u Srbiju i sire. Pozdrav svima postena ljudima i nasoj pobratime bosancima.
Samo uzmite malo vremena i pameti ovaj covjek je nanio samo dobro svima toga vremena a najvise Srbima shvatite. Da su tada Srbi granatirali i napravili genocid kao u svim BiH opstinama, koliko bi ih bilo sada na optuzenickoj listi za hag i ko bi mozda sada bio u hagu za tada nacinjen genocid zato neka mnogi budu sretni i zahvalni ovome COVJEKU. on je samo PATRIOTA za sve nacije u zemlji. Trebalo bi mnogo nesto reci o ovom COVJEKU. Otome ce reci knjiga koja ce biti napisana u buducnosti mozda ce naslov biti te knjige. SRBIJANSKA SRAMOTA NAD PATRIOTOM .I vjerujem da ce knjigu napisati pisac iz Srbije. Zivili i docekali.
svaka cast ovoj LEGENDI . sramota svim stranim i domacim liderima sta su dopustili. Sramota Srbiji sta cini sa ovim covjkom Srbija bi trebala da bude ponosna na ovog PATRIOTU. Mislim da ce Srbija odgovarati jednog dana za njega. zbilja SRAMITE SE. ILIJA ILIJA ILIJA ILIJA ILIJA svi smo uz tebe jer ti se boris i danas danile dok se nekom nebriga . Molim sve koi to mogu da apeluju na sve Institucije, i da se ovaj PATRIOTA oslobodi od nekakvog prokletog terora. ILIJA zivot za tebe. Molim boga za snagu tebi LEGENDO. OSLOBODITE OVOGA PRIMJERNOG COVJEKA Pa jesteli svjesni BUDUCNOSTI.Usta sve treba da vjerujete. Pozdrav SVAKOJ dusi koja zivi patriotski i ko ne zeli nanosi muke bilo kome. SMRT BANDITIZMU.
Zasto nasi ne uzvrate udarac? Kada dode neki serv iz servije neka ga uhapse. Tadica npr. treba uhapsiti.
Svi smo Ilija Jurišić!