Zbog nezakonitog držanja slika
0
Nasljednici francuskog kolekcionara tužili Srbiju
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došlo vrijeme da se vraća oteto....ovo je samo početak jer nema zemlje na svijetu da joj srbija nije nešto ukrala,otela,opljačkala,slagala itd...zemlja zlo,najperfidnija zemlja puna zla i lažnih mitova koji će joj se kad tad obiti od glavu....oteto prokleto to morate znati pravoslavno terorističko genocidni lopovi i pjlačkatori ubice nevinih i djece....srbijo sramise svijih postupaka u zadnjih 100 godina i neuzdiži se ne kurči se više postali ste jadni u lažnom uzdizivanju a obična rupa nevažna za bilo šta osim za izučavanje o postanku zla i mita..
Al ne nađoše nikad one silne Goye, Velasqueze, Rembrandte itd. što ih \'Crnogorci\' opuhaše sa Konavala... Jugoslavija/Srbija - leglo kriminala i terorizma
ljubitelji bele tehnike i lepe umetnosti..guslarsko-opančarski vlaški čobani !