KFOR kontroliše Jarinje i Brnjak
0
Napeta situacija na Kosovu
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je pa je napeta, mogla je biti i našesta...
kopile chetnicko vidiš malo po malo i šipci vam dođoše glave , a vi samo sičite balvane i sanjajte
sejo@ ja sam poroveo dosta vremena sa sipcima tj albancima...narod ko narod, ima ih svakakvi... ali od vas srbadije imaju samo jedni gori na ovoj kugli od zemlje ..libanonski krsssscani....u pet grama ste ..obavezno imate istio stil prepoznavanja ..na retovizoru najvece drveno raspelo ko biva vi blizi Bogu stali??? onda po jedna tetoviran(u zadnje vrmie i sava sa komplet objektom)hahahaha) pa jos jedan oko vrata obavezno zlatni i na kraju ko slag na tortu kosulja raskopcana ono da se vidi oklen je dasa....ispocetka i bilo gadljivo gledati u ta srrranja sada i dodje ono bas pravo smijesno ali u neku ruku i vas i zao....zato pusite i vi i vasa braca po boji koze..garavi sokak!!
Manite se glupi kosovski srbi corava posla, samo cete bezveze izginuti i biti protjerani. Hocete da postanete pecinari ko braca iz tzv. r.sumske. Bolje ce vas paziti hasim taci nego tadic, cisto da se ulize u guzu evropi i usa. Imate 4 opstine sa 99% srba..., na samoj ste granici sa smrbijom, nista vam nece faliti. Iskoristite zivotnu priliku i ljubite svog hasima ili vam ne gine traktorijada. Molim vas da ovo ne shvatite kao podjebavanje. Pozdrav iz Sarajevskog Sarajeva.
ja sam Srbin ali braco nasa bOSANSKA podrzite Srbe mi smo isti narod isti jezik bre, braca se ponekad posvadjaju i pobiju, ali uvek smo braca ma sta vi mislili o nama, ja vas volim i uvek cu navijati za vas kao i vi za nas, pozdrav iz Srbije,bosanci su mi najdrazi od svih iz bivse sfrj :( brate mi moramo zajedno a dusmani nek nam puse, i nece biti nezvisnosti rs, zivecete lepo u jednoj drzavi :) ajde Srbija i Bosna! :) svi llajk!
Utakmica Srbija protiv Ostatka svijeta = 0 : 5
Kosovo Republjik...:))))))) Popusila velika srbija, hahahaha
MINISTAR ZA KOSOVO I METOHIJU A NJIMA SAMO - KOSOVA .
J E B E M O TI MAJKU RAJKU RADODAJKU U S U P A K DA JOJ P I C K A PLACE .
Srbi ne mogu bez barikada, to im je izgleda smisao života...
ja sam cet.nik i zovem se mitar
jer siptari su marva i terba pok.lati, smrde na kilometre. selam iz Sarajeva.
kod nas je puno vise oteglo papcima moji Biscani, sta kukate za nista
http://biscani.net/index.php?stream=biscani_vijest&vid=27697
cuj siptari narod, to je marva sve po.klati pa na rostilj kao jarca sve poklati
sjedi i plači na ovom portalu za svojim vekovnim kosovom
SRBIMA PREOSTAJE JEDINO NA TRAKTORE I PUT SUMADIJE!