Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perdão? O que foi que disse?
STFU.
albancaca je vise nego vas, ali i oni imaju mjeru i zadovoljni su sa 10.000 km2, vi bi za sebe uzeli 51.000 km2. kosovo je naslonjeno na albaniju. mosnje ne brinite cuvaju vas sa svih strana hrvatska i srpska vojska u razlicitim oblicima. ne kurci.te se pravise.
Jel to sveti pavle i sveti sava u pozadini kamenovali tacija u decanskoj svetoj dolini srama?mora da je neka sveta srbska krvava ruka s krvavim svetim kamenjem iz svete srbske kosovske kolijevka srama gadjala lorda tacija...sve u svemu jedna bolesna teroristicka krvolocna bratija srbskoukrajinskih kamenjara. BiH4EVER!
Nedaj se Hashime legendo,BiH je uz tebe,ti si nam pokazao kako se rješava srpsko pitanje
To je sigurno neka srpska ujdurma. Tahi je Albancima na Kosovu donio nezavisnost a znamo da se od toga odmah zivi bolje i da u svakoj kuci cvjetaju ruze.