Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbadanja.... koji je ovo sada sleng..
cuj nakon \"ZBADANJA\" HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHA KAKO NOVINARSKI PROSVJECENO HAHAHHAHAHAHHAHA ZASTO JE UMRO?? KLIX.BA BIO JE ZBADAN! KOJI STE VI DEGENERICI HAHAHHAHAH
STRŠLJEN---------------
... I koliko puta je ZBADEN ?
Cuj zbadanje....ccccc.....bez komentara sam
\"Nakon zbadanja\" jadni mi...
Ovaj klix mi se toliko počinje da gadi zbog količine-nedostatka informacija i nepismenošću novinara-il ko vec piše tj.kopira ove članske...Od danas zbogom!
Tako je to kad ti demokraciju donesu Ameri i američka ambasada, isto kod nas Patrick MajMoon. I kod nas je demokraciju na 24 posto donijela Amerika, zato se u Sadaka Cityju svaki dan bacaju bombice i pucaju pištolji.
Zbadanje? Pa to je slovenska rijec je..te!
Zbadanje je slovenacka rijec .
na ovo bi oni smislili odličan fol ;)
....Nakon \"ZBADANJA\" užas, u gramatičkom smislu
tja,šiptarska posla,niti se raspravljaju,niti debatiraju već odmah,čakija ili štoljpi :( ja bi ih sve u šiptariju poslo...
je li ovo dio novog bosnjackog vokabulara heheheheheheheh
Samoglasnik........Suglasnik........Samoglasnik...... Imam rijec od 7 slova: ZBADANJE Bravo Momire!!!
Respect! Treba znatii da je na Balkanu ukazivanje na nepravdu, korupciju i lopovluk zvaničnika, ravno smrtnoj presudi! Ovdje što se tiče lopovijie i otimačine vladaju načela iz 18. vijeka. Narodima Balkana fali 200 godina da se uklope u civilizaciju i osnovna načela pravne države!
autoru clanka zbodem sestru posred focanske ckapi