Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema komentarima očito je da od samoupravljanja nema ništa. Jednostavno morate priznati da niti vi Muslimani niti Srbi neznate upravljati sami sobom. Jedine osobe u koje se kunete su Zagorac Hrvat i Bosanac Hrvat. Ipak svaka čast Dodiku koji je došao se pokloniti velikom čovjeku a one dve gliste iz Sarajeva koje se kunu u Tita gospodin \'Druže generale ja sam ovdje slučajno\' i gospodin \'lažno se predstavljam kao Hrvat\' nisu. Dno dna dragi Muslimani. Pozdrav iz Zagreba
Pocivaj u miru dobri nas Ante. Htjeo si dobro svima ali eto mi vise volimo da se koljemno. Dodiku veliki plus za dolazak na sahranu.
Drugi esalon SDA je sada u talu sa HSP i kompanijom...
Nazalost, ode jos jedan dobar covjek ....
zaboravih reci, Pocivaj u Miru Ante! da je BiH takvih kao ti.
eh da je ovakvih bilo vise na ovim prostorima, gdje bi nam bio kraj
E moj Ante,rahmet i pokoj tvojoj duši...ali odkud onog imbecila iz Laktaša,šta je on imao sa tobom?
Trebao je dodik da zamijeni mjesto sa antom i svi sretni
Otisao je jedan od posljednjih velikana jedne divne zemlje - Jugoslavije.
Počivao u miru Ante, bio si ok, al nisi imao zaleđine, kad je sve ovo već bilo davno prije isplanirano. Moram reći, mada vrlo nerado, al objektivno, jedan mali plus za Dodika u moru minusa. Nek sam i to doživio.
Preminuo između 27. i 28. novembra??? E, svakakvih čuda! Nisam znao da postoji još neko vrijeme između dva dana.
Dodik je novi TITO
Sramota od ovoliko socijaldemokrata na sahranu mu otisli samo \'\'fasisti\'\' Dodik i Josip Pejaković... Neka pociva u miru, rijetko pametan covjek sa vizijom koja je narode exYu mogla odvesti u daleko bolju buducnost od ove sadasnjosti..
a drugi ešalon SDA lagumdžija, komšić, nikšić...? niko na sahranu da ode a tolike hvalospjeve mu upućuju. tako su se svi kleli i 1990. da su glasali za Antu Markovića a SDA ubjedljivo pobjedila. licemjeri.
POCIVAO U MIRU !!!