Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista ne prolazi bez nas. zivi mi bili
Bošnjo malo roštilj'o
Malo više
Kakvih ovde komentara ima moj brate uvjek mi negativci sto mira biti da je momak kriv moze biti da je decko uzeo nirmalan apartman ili sobu ali gospodin koji idaje od jugoslavije jos nije renoviro pa mu instalacija izgorila ili nesto sasvim drugo mani te se tih seljackih ili fol duhovitih komentara moglo je djete glavu izgubit
Sto fino ne napisete da sam banovan, nego mi brisete odgovore na komentare raznih topuza? Pogodilo vas ovo za Pulicera i regres :)
zaboravi pajdo da vruč alat ne smije odložiti mimo futrole, i eto ga, planu stan...
udar'o uz svijece 😂
zapaljiva retorika mlade bracne partnerice
Lijepa vasa hahahahahaha
Sad ce mladi par biti kriv i trazit ce od njih da plste stetu... Nssli nacin d Kako da naplacuju
Šta kaže mlada...Muzafere upri ne staj nek sve gori !😂
Kad izdaju šupe i tavane, a mi uživamo da im plaćamo
Pušenje u sobi, a uredjaj za povišenu koncentraciju dima pokvaren
Nargila hehe
E moj bosnjo
Muskarac se nagutao dima, a zena se prije pozara vjerovatno nagutala necega konkretnijeg, kao sto to na moru biva. Pulicera autoru clanka i regres uredniku koji je odobrio ovu vijest kao bitnu za region.
@Oshkosh Cestitam na jednom od glupljih komentara u proteklom vremenu 👏