Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da Srbi trbaju prihvatiti realnost nezavisnog Kosova (iako je to suprotno nacelu uti possidetis, odlukama Badinterove komisije i Rezoluciji 1244) i traziti svoju federalnu jediniu na Kosovu koja ce obuhvatiti sve prostore gdje Srbi cine vecinu stanovnistva.
ovi albanci su dosadni, prvo im das drzavu a onda bjeze i traze azil. pa ne mozes i drzavu i azil, trebali su prije razmisliti.
da narod dole bas preferira njega u odnosu na druge, daleko obrazovanije i primirenije politicare, kolko sam uspjela vidjeti dok sam bila dole u posjeti... uostalom, javna je tajna da je svaki izbor na svojetu moguce \"malo\" prilogodititi.....
prvi ocam kosovo je nezavisno! :)