Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam bio na crnogorsko albanskoj granici 98-99 kao vojnik.nije bilo ni pucanja ni postavljanja mina.sverc je tekao uobicajeno haha. svaku patrolu smo sedeli kod nekog albanca pili kafu sok i gledali prvenstvo u fudbalu opusteno u punoj ratnoj opremi
Braco svrbi J.e.b.o vam svi Albanci majku ... Ojhaaaa ... Srbija do mog K.u.r.c.a
e moja vakcina, nazalost nije, kad bi bilo po meni......bilo bi krvi u potocima
Najvažnije je DA LJUDSKIH ŽRTAVA NIJE BILO!!!
Shiptar se ko.lje pa se krv pije shiptarska u posudi koja se stavi ispod siptarskog prerezanog vrata. a onda se siptar bez krvi na komade sijece pa na rostilj, a onda se da kerovima da jede. malu shiptarsku djecu u tepsije na 300 stupnjeva. to smeka kao mlada jagnjetina sa raznja.
Ni jedan normalan Bošnjak takve gIuposti neće pisat za Albance jer Albanci i Bošnjaci imaju zajedničkog neprijatelja, poremećenu genocidnu tursku kopiIad serve sa kojima nema normalnog razgovora, već samo onaj vođen oružjem. Naravno, ta kopiIad pokušava na sve moguće načine unijeti razdor kako među same Bošnjake, tako i među Bošnjake i naše prijateljske narode poput Albanaca.
hehe maskiraju se pod Bosnjackim nikovima al ih je jednostavno procitat..koja fasistoidna,poremecena,genocidaska,jeftina Turska k.opilad:)))Nego... CIJE JE KOSOVO!?? srbi,nemojte se skidat i igrat striptiz na Kosovu..mislim,ne izgleda:)))
Nadam se da će braća Albanci skužit ovu genocidašku bratiju koja ostavlja komentare pod nickovima sa bošnjačkim imenima (kao Safet, na primjer). Ovakve umobolne komentare Bošnjaci ne ostavljaju, jedini koljači na ovim prostorima su smrdljivi servi.
Shiptar se ko.lje pa se krv pije shiptarska u posudi koja se stavi ispod siptarskog prerezanog vrata. a onda se siptar bez krvi na komade sijece pa na rostilj, a onda se da kerovima da jede. malu shiptarsku djecu u tepsije na 300 stupnjeva. to smeka kao mlada jagnjetina sa raznja.
Srebrencan sam krme jedem, na budzet poreznih obv. rado sjedem. Dva-tri stana, jedna vila, jel srebrenica dje je nekad bila, jesul stare kuce obnovljene, da se proda, da se proda, pa po EU da se hoda. Hvala Ratku i dragoj nam vladi, ali sta sa \'volkim novcem da se radi? Duseci su puni para, da mi je znati ko sad Dusanku iz Srebrenice kara. Vratit cu se jednog dana, jednog dana u julu, povest cu i svoj novopecenu muslimanku Dzulu.
Ktm Ovi sto su n-bali su inace vasa braca Siptari... Dzaba se radujes... Nego cujem da je ovih dana neka zuraja u Republici Srpskoj u nekoj Srebrenici... Imate DZ-a i to, ili je neka rokacina....Ljep pozdrav...
Eto tako se rokaju izmedju sebe ,,braca,, suniti I siiti,pa zasto nebi I braca siotari,sigurno su htjeli da predju nasu crnogorsku gaicu a nekom ,,njihovom,, prelazu pa se osmi joli . . Neka bit ce jos toga kiss kiss hrnjica
TTooo Albanci!Samo rokajte po fasistima Turskoj k.opiladiji vlaskim ciganima fasistickim srbima!Treba im zatrijeti TRAG bolestnog genocidnog sjemena za vjecna vremena,da se vise ZLO ne koti na ovom Bozijem Svijetu!SAMO RROOKKKAAAJJJJJ!!