Provjeravaju se prijetnje
0
MUP ponudio zaštitu Tomislavu Nikoliću
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA SMRADU IZ BIJELJINE, ŠEŠELJA JE TVOJ TATA FAŠIST MILOŠEVIĆ OTKRIO, NISAM GA JA KRSTIO. MALO PRELISTAJ PO INTERNETU SRBIJANSKU ŠTAMPU 90-IH PA SE UVJERI SAM ŠTA JE MILOŠEVIĆ OTKRIO O ŠEŠELJEVOM HRVATSTVU, ŠEŠELJ JE HRVAT, NEGO ŠTA! ĆUUJ, \"ŠEŠELJ\" SRBIJANSKO PREZIME?? ..........................HA HA HA HA HA HA HA HA!!! ;-) ;-D PS. MENI JE VAŽNO ŠTO JE REPUBLIKA KOSOVO NEZAVISNA, SUVERENA I TAKO TO. HA HA HA!!! HEEEEEEEJ NEZAVISNA REPUBLIKA KOSOVO, BURAZERU... PASOŠ, DRŽAVA, VOJSKA, TERITORIJA, OVO- ONO!!! ........HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!
stvarno se trudim da shvatim tu potrebu srba da vode evidenciju gdje je ko koga zaklao , upucao, spalio, silovao. jel to vrelo iz kojeg crpite svu mrznju? ako jeste ovi prostori nece biti mirni dok svi ne pomremo, a sa nama i evidencije. hajde, zagrijte se malo.
Cuj Voja Hrvat a strica mu zaklale ustase i bacile u jamu Razen Do, a Seselji su kao i Seslije poreklom iz Crne Gore odakle su se Seseljevi preci se preselili u Hercegovinu ponosnu srpsku.
Tomo je Brankovic u malom sisa izdajnicka....ALO BALIJE MIR
JOOOOOJ, JESAM SEEE PRIPOOO... JOOOJ JAO, JAO, JAAAAAO!!! HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!! ODOH I JA KOD ŠEŠELJKA MOG, HRVATA ŠEŠELJA, SRBINA NA PAKLIĆE KOJEG JE OTKRIO MILOŠEVIĆ- FAŠIST! :-D