Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Fotu Nemorate pakovati, eto njih kod vas pa cete istu havu disati. BTW, vec ih je 1/3 u SA
-Ja neznam sto se Fahro Radoncic ne digne i ne ide pomoci Braci u Sandjaku -stace u Sarajevu ,braca mu tamo piste a on dosao u Sarajevo i ne mrda iz PECALBE!
@sanela \"Boga mi ne mrzim nikoga, pa cak ni srbe, a imala bi dosta razloga za to.\" pa kaze \"ali ovo nesto sto sam ih upaznala mogu samo reci da su najveci sljam na kugli zemaljskoj. Kockaste glave, odvratan naglasak, smrde, seljaci - jednostavno odudaraju cak i od ionako vec primitivne i siromasne Bosne. Nek nam vise ne dolaze jer oni nisu Bosnjaci vec Srbi muslimani ili Turci-sta im vise odgovora. Jer Bosnjaci, ko sto nas dragi profesor kaze, nikako ali ama bas nikako ne mogu biti.\" e sad mi nikako nije jasno kako to da ti nikoga ne mrzis, zar te mamica nije naucila da ne generalizujes stvari ili si toliko plitka da iz svoje mahale nisi ni izasla (koliko ja vidim bice da je ovo zadnje)... tvoj profesor pre nego sto bilo sta trambunja neka objasni svoje poreklo (ali sa dokazima)... Budi bezbrizna ima i nas koji ne hrlimo u Sarajevo i ima nas kojima je savrseno dobro u svom domu. Dakle, sve ti je receno i ubuduce smanji dozivljaj, nije ti to dobro za zdravlje.
Allah te nagradio Zukorliću.
Ne znam u čemu je problem? Ko to tera muslimane da učestvuju na svetosavskim svečanostima, kad se zna da na taj školski praznik škole ne rade niti se održava nastava. Nije mi jasno o čemu ovaj priča?
kada citam ove komentare pametih pojedinaca bosanaca nije mi ni cudo sto ste srbima dali 49% drzave. a uskoro ce vam u vize udariti da mozete u banja luku otici ili u posavinu. a kao drugo sva bosna vam je u sandzacima bila z avrijeme turske vladavine. to je za otog sanelinog profesora, sandzak znaci kao zastava ili jedan dijo zemlje. a moji dragi sarajlije pola ako ne i vise vam je u sandzackim rukama znam ja sta vas boli. ali eto i da odu svi iz sandzaka sta cete onda?\' da vi t drzite oprostite ali za posao je malo ko od vas sposoban. e moji glupi muslimani dole ste stigli da vas par srba moze vuci za nos kako hoce. uzite koji knjigu procitajte ne samo prepricavati tudje price. svaka cast pojedinicma. a muftiji samo naprijed svaki njegov projekat cemo financirati.. bolje on na vlast nego zilkic ili ljaljic ili ugljanin. naprijed muftija.. ima se moze se.. ako treba i helikopter ces tvoja islamska zajednica u srbiji dobiti. nek pucaju svi.
popišam ti se na mošte rastka nemanjića zvanog posprdno sveti sava
DANAS JE SRPSKA SLAVA SVETI SAVA!!!!!!!!!!!!!!!! SVIM SRBIMA (UKLJUCUJUCI I ONE POTURCENE) ZELIM SRECAN PRAZNIK... DANAS JE SRPSKA SLAVA SVETI SAVA!!!!!!!!!!!!!!!! SVIM SRBIMA (UKLJUCUJUCI I ONE POTURCENE) ZELIM SRECAN PRAZNIK... DANAS JE SRPSKA SLAVA SVETI SAVA!!!!!!!!!!!!!!!! SVIM SRBIMA (UKLJUCUJUCI I ONE POTURCENE) ZELIM SRECAN PRAZNIK...
JADJO TI SE UGLEDA NA C.E.R.I.C.A, VEZE SA VJEROM NEMAŠ, SAMO SE BAVIŠ POLITIKOM. NAJEBAĆEŠ GA NA ONOM SVIJETU
@! „ne moze pobediti zukorlic,iz jednostavnog razloga,sto u tom delu srbije,ne zive samo muslimani,vec i srbi“ Pod br.1, nauci da postujes druge narode to nisu samo muslimani nego i narod/ Bosnjaci. Ne mozes koristiti termin muslimani/vjera i Srbi /narod u istom kontekstu. I vi Srbi, naucite vec jednom da postujete volju drugih naroda. Vasa agresivna politika je dovela do odlaska Slovenije, Hrvatske BiH, Makedonije, Crne Gore, Kosova, pa razmislite jeste li samo vi u pravu, asvi drugi narodi grijese?
Bezveze se nervirate Z.u.k.o.r.l.i.ć se bori za svoju stolicu.Vlast je s.l.a.t.k.a.Od kako su hodže,popovi i ostali l.o.p.o.v.i. došli na vlast tek tad je procvjetao k.r.i.m.i.n.a.l.
ja sam za sandzak sandzaklijama....i sve sandzaklije u sandzak...
Samo Servi i Servia-sluganija,drzava robova, moze vrsiti ovakav teror i diskriminaciju. Servi,sluge Vatikana ne zovu se Rasani nego poniznim imenom koje im je dao vatikan?Zasto?pa zato sto su Bosnjaci -Sandzaklije osnovali prvu drzavu.. Hahha,chobani,uglavnom porijeklom iz rumunske pokrajine Vlahije vise je slavenske krvi u Albancima nego u vama
Boga mi ne mrzim nikoga, pa cak ni srbe, a imala bi dosta razloga za to. Jedine koje stvarno, ali stvarno ne podnosim su sandžaklije. Na stranu sad neki uobicajeni stereotipi o njima kao u glupim, zatucanim, radikalnim islamistima (koji su jednako blesavi kao i oni o glupim bosancima, lijenim crnogorcima,...) ali ovo nesto sto sam ih upaznala mogu samo reci da su najveci sljam na kugli zemaljskoj. Kockaste glave, odvratan naglasak, smrde, seljaci - jednostavno odudaraju cak i od ionako vec primitivne i siromasne Bosne. Nek nam vise ne dolaze jer oni nisu Bosnjaci vec Srbi muslimani ili Turci-sta im vise odgovora. Jer Bosnjaci, ko sto nas dragi profesor kaze, nikako ali ama bas nikako ne mogu biti.
Srbija traži status posmatrača u Organizaciji islamske konferencije http://www.blic.rs/Vesti/Svet/231524/Srbija-trazi-status-posmatraca-u-Organizaciji-islamske-konferencije
MUSLIMANSKA PROPAGANDA, ISTO KO U NASIM VRTICIMA. KO SE NE SLAZE, TAJ LAZE.
Ovaj je rodjen za golog otoka. Steta, pa je malo zakasnio.