Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaj se Muamere... :-)
SVI SMO UZ TE.BE!!! JE.D.AN JE B.O.G!!!
Е ДА ХОЋЕ ОВАЈ КРЕТЕН ЗУКОРЛИЋ ДА ЗАКУВА ,ПА ДА ПОТУРИЦАМА ЈЕБЕМО МАМУ ЗА ВЈЕК ВЈЕКОВА
Ne daj se mufti, buduci vodjo muslimana na balkanu
Ti glupane nemaš pojma o BH pravosuđu, ono ne radi ništa osim onoga što naređuje zakonodavac. Tako se obrati parlamentu ako ti se šta ne sviđa u pravosuđu.
Oj Bosnjaci moji ludi, sljedite vi Zukorlica, i uputstva sto vam daje, al\' kad djavo jednog dana, kao lopov dodje noci, i da uzme sto posija, nece biti vis\' pomoci, od hilmija i muftija, kao zmije cvilicete, godinama,godinama !\'\'
Ne zanimaju nas sandzaklije. i ne zelimo ih u Sarajevu. Nek se vrata u svoje zabiti!Nikakv veze oni s nama nemaju, oni su Srbi ili Srbijanci muslimanske vjeroispovijesti a ne Bosnjaci!
Niko nije iznad zakona pa tako ni ti bez obzira sto si tamo neki glavni ku..rac palac to ti ne daje pravo da radis sta hoces.Ne gine ti kazna od 3 god zatvora.
@ALJO hvala za share lave, pogiboh k\'o ratni heroj od negativnih klikova podobne ergele!
hebote, niasm vidio n da je neko skupio ovoliko negativnih komentara otkako je bin laden srušio one nebodere. dok je ovaca biće i čobana, samim tim nastavi efendijo to što radiš, i treba da su gladni i žedni i da djeci ne mogu obezbijediti budućnost, bitno je da im ti možeš pravi put pokazati. usput, molim te samo jedno: ostani u Snadžaku, mene ti, nemoj za komplet familijom ovamo dolaziti, dosta vas je! a ti, s(ved)eratoru, kao što rekoh, taj naziv \"seljačino\" ostavi za sljedeći put kad pogledaš rodni list, građanine podobni, vrli!
da li je moguće da Sandžaklije nose 4c na tablicama svojih auta?
Gosthaus Dalmacije u Berlinu:)) -Drute tito -kupicu ti ficu -a Mercedes .....Anti Pavelicu ...!
NARAVNO OVAJ PROF.A.S.ISTICKI SAJT NIJE NAPISO ZASTO KASIM TUZI OVOG EFENDI-Z.L.O.C.I.N.C.A KOJI DECENIJAMA SIRI MRZNJU PREMA SRBIMA, UNISTAVA BRATSTVO I JEDINSTVO I POSIJAO JE RAZDOR MEDJU SANDZACKIM MUSLIMANIMA, ALI JE ZATO OD RIJECI DO RIJECI PRENIO RIJECI MRZNJE OVOG J.E.B.E.N.O.G HODZE I SLUGE MASONA KOJIMA NIKAD DOSTA BALKANSKE LJUDSKE K.R.V.I.......
Otkud tebi ovo gore,jedan je Bog?.Citavo vrijeme prosipas nacionalizam,na kraju pises jedan je Bog?
NARAVNO OVAJ PROF.A.S.ISTICKI SAJT NIJE NAPISO ZASTO KASIM UZI OVOG ZLOCINCA KOJI DECENIJAMA SIRI MRZNJU PREMA SRBIMA, UNISTAVA BRATSTVO I JEDINSTVO I POSIJAO JE RAZDOR MEDJU SANDZACKIM MUSLIMANIMA, ALI JE ZATO OD RIJECI DO RIJECI PRENIO RIJECI MRZNJE OVOG J.E.B.E.N.O.G HODZE I SLUGE MASONA KOJIMA NIKAD DOSTA BALKANSKE LJUDSKE K.R.V.I.......
Cim se dirne u Kler bilo crkveni bilo dzamijski odmah je u pitanju komunisticka propaganda i tlacenje ili je u pitanju etnicka diskriminacija. de ba i muftija i popovi; uspjeli ste moram priznat; pogledaj kolko dislajkova na sve koji kritikuju Zukorlu, znaci stado je pripitomljeno i vjeruje slijepo svojim vodjama; zukorla i njegovi djipovi, onaj pop u hercegovini i njegove ergele i maseratiji. Kler je postao dio mafijaske strukture, ko na Siciliji je.bote; i zaglupljena masa im sljepo vjeruje.
Nije djaba svijet krenuo na celu sa Amerima i Izraelcima da iskorijeni ovu teroristicku n.akaradnu vjeru.Ali nas baHlijace to ne interesuje,nas i izvorni i.slam smatra i.zmetom od vjere.U nama tece cista h.riscanska krv.Nismo djaba to like godine lizali s.upak Amerima i jeli njihova g.ovna kao poslasticu