Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se to Stipe uvlaci baliyama u guzu
Sto se uzlajala ova chetnicka shkutorija iz zapadne Hercegovnine!
sarajevo--x vec sam par puta reagirao n vasu bezobrastinu, to cinim i ovaj puta jer vi ne cenzurirate textove vi ih na putu do servera vec brisete. moram vam reci da ste uzasni i da je mome strpljenju kraj. Sada uzgajajte to prostacko orgijanje, psovke i uvrede jer to je nivo za vas.
Dragi Mesići, znam da ti je teško što nisi u centru pozornosti. Ti si prošlost, ne skreći sa teme Karamarko vs Pukanić
@ Vukovar ,vi ste mu dudlali 10 god. pa mu dudlajte i dalje
da te je otac izdrko, zagadio bi planetu, ovako si samo ti zagadjen i malo utices na okolis. sreca pa se druzis sa svojima.
DA SE OVAKVIH VISE NA BALKANU, SVI BI BILI SVICARSKA ILI DA SE ISPRAVIM, JUGOSLAVIJA BI BILA SVICARSKA DANAS.
\"Puno sholdi i dobrog vina, rat nekom brat a nekom uze sina! Nekom lignje oslic i dobra skusha, pa iza ugla sacekusa:)
@ sr-bin e kud te babo nije izdrko!!!
ma sta vi imate reci bivsem vodji jedne države ko je dosta naprednija od nase... pa on je bio precednik... halo! a vi nemate ni srednje a nesto pričate
Bolesnik....
I @hercegovca je trebalo abortirat
@Tornado Zada... @mostar west vi ste apsolutni dokaz zasto treba legalizovati abortus svuda u svijetu
Cede prijete, jedino im to ostalo, ubit ce ove, zaklat ce ove...a na kraju, sudeci po srpskim novinama, zavrse samoubojstvo...Kad nemaju drugog moraju sebe.
Haha, Mesicu, imaju ameri rijec za to sto si ti, a to je \"attention whore\"... btw, kako vi u clancima mozete pisati \"c e t n i c i\" i \"u s t a s e\", a ja u komentarima ne mogu?