Sretko Kalinić, Đinđićev atentator
0
"Mljeo sam ljude u mašini za meso"
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@stidite se b....: svaka cast na odgovor....bosnjaci ce biti glavni razlog za buduci neminovni raspad Bosne I Herzegovine...masinerie stvorene posle deytonskog sporazuma...vredjate stalno i hrvate i srbe a zelite zajednicku drzavu.....smesni ste...bice jos malo: \"bye bye Bosnia...we miss you\"
Gdje ti to pročita??
Moji \"sunarodnjaci\"....zbog ovakvih tupadzija iznad nikad nece biti mira u ovoj zemlji i BIH NIKAD nece biti cjelovita...i u neku ruku mi je drago iako je to i moja najveca zelja. Pricamo (bosnjaci) suplje price o \"ravnopravnoj, gradjanskoj BIH\" a na svakoj temi pljujemo i omalovazavamo Srbe, koji su RAVNOPRAVAN NAROD u BIH....dakle - LICEMJERSTVO u svom najljepsem obliku. Zbog ovih \"Bosnjaka\" BIH nikad nece biti to sto bi trebala - nisu ni svjesni da ONI unistavaju svaku ideju u cjelovitoj BIH...jer jedno pricaju a sasvim drugo stvarno zele...pricaju o \"zajednistvu\" a iz duse mrze srbe...mater vam Yebem nepismenu, niste ni svjesni sta radite. Toliko.
Pre dugo, dugo vremena kad je zemlja jos bila prazna stigli su na zemlju ljudi zvani Srbi,jedinu gresku koju su uradili je to da su dopustili ma.jmunima da evoluiraju!!! A ovaj X mi je najjaci on naziva Srpski narod(ko bajagi) narod HAHAHAHAHA i to cujes od mosnjaka HAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHHHHHHHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Jeli nacijo cijim to jezikom zborite? Jeli nacijo kad ste ono nastali vec??93?
SRPSKA POSLA GENOCID ZLOCINI PA OPET GENOCID I ZLOCINI...NEMA KOD NJIH NI BOGA NI PRAVDE!
Ma kako vas nije stid, pricate sad nesto za Celu Ramiza, a dok je bio ziv drhtali ste svi, niste smjeli da podjete strosmajerovom, znali ste da lahko mozete majcino mlijeko propisati. i sad vi nesto komentarisete, hrpa kretena sa naocalima kao dno od tegle. stoka retardirana svi vi...
ako nadjem nesto interesantno o tim paravojnim specijalcima postavit cu kad budem nas\'o nesto koherantno, siguran sam da su pojedini u policiji ( na kljucnim mjestima u genocite tvorevini ) jucerasnji beretkari, skorpijoni,kobrari, orlovi i td...i da ih ima u bosni i hercegovini.... evo njemacka dade go! nek im je sretno! pa da pogaze i izbace znas koga! :)
Sekula Bilic Zdravko Kordic Branko Popic Ostoja Saric Strahinja Krsmanovic, Boro Stojanovic Jadranko Gostic Zoran Radic Dusan Bosnjak Bogdan Panic Bogdan Panic Nedjo Ikonic Milivoje Jankovic Veselin Vidacak Milisav Vukovic Nedjo Lojpur Ratko Maslenjak Dalibor Butina Radovan Jankovic Vlado Kecojevic Branislav Cancar Mladen Blagojevic Nenad Dragi Milenko Gujic Mitra Gujic Rajko Hercegovac Risto Hercegovac Momcilo Krstic Rajko Ninkovic Radenko Spiric Vitomir Spiric Nikola Stankovic Savo Tojcic Cvijan Vidakovic Marko Boskic Ugljesa Pantic Zdravko Bozic Radenko Ubiparipovic Dragon Ubiparipovic Goran Bencun Milenko Stjepanovic Mirka Stjepanovic Ranko Nastic Branko Ristic imena srpskih ratnih zlocinaca koji su pocinili genocid bosnjackih civila u srebrenici! dali imas ovu listu imena ali nisu za visak, ima dva spirica. treba insistirat da su etnicka ciscenja bosnjaka pocela vec krajem 1991-e godine i radit na hronoloski popis svih zlocina.
Fren.ki i drgi lik(nemogu se sjetiti imena)su GLAVNI organi.zatori slanja tzv\"parav.ojnih fo.rmacija\"u Bosnu,svakako njima nadređeni je bio milošević.Te\"parav.ojne formacije\"su u stvari bile naoruž.ane jedinice od strane drža.vne bezb.jednosti Srb.ije i slate su u Bosnu proljeća i ljeta 1992 godine da vrše mas.ovne zl.očine i etn.ička čišće.nja.Tim jedinicama je svesrdnu podršku davala jna i nije ništa poduzimala,svakako uz koordinaciju mil.oševića i njegovog reži.ma. Suđenje koje je u toku u Hagu frenk.iju i (neznam ime)će dosta činjenica iznijeti na vidjelo a poslije presude će biti još jasnija slika o agr.esiji koju je vodila Srbija pod plaštom\"paravoj.nih jedinica\". @@Floxy Neznam,premijer Đinđ.ić je nažalost platio glavom zbog pokušaja uništenja\"repova\"miloševiće.vog režima. Pozdrav i tebi(sve znam)
JESTEL PONOSNI NA OVOGA MONSTRUMA HEHEHEHEH
potpisujem legendo... oholost,krvolocnost i nehumanos srpskih hordi ubica je bila prepuna ovakvih paravojnih specilaca za etnicka ciscenja...koja su pocele na kraju 1991-e godine u bosni i hercegovini....te jedinice i dalje postoje u genocitet tvorevini...a sto se tice djindjica, mogu oni guslat da ga je ubio zemunski klan, siri su tu konci....siguran sam da je danasnji predsjednik srbije tadic umjesan tome...zivi pa vidjeli... pozdrav znas od koga, :)
Sve su to ostaci tzv pa.ra.voj.nih formaci.ja Srbije koje su u stvari bile naoruž.ane ba.nde od strane Srbije odnosno služb.e državne bezj.ednosti na čelu sa fre.nkijem a svima njima je u stvari komandovao mil.ošević.Na taj način,slanjem tzv\"par.avojnih form.acija\"su u stvari krili otvorenu agres.iju na BiH.To je istina i to sam skoro čuo od jednog doobrog poznavaoca miloš.evićeve Srbije. Tek su mi sada jasne situa.cije proljeća 1992 u podri.nju nakon toliko go.dina.
Ovo je dokaz vise da su smrdi po prirodi monstrumi, a jos kad im \"orlova krila\" narastu, postaju koljaci prve klase. To je narod na kojem bi naucnici trebali izucavati uzroke svog zla na ovo msvijetu.
..Admineeeeeeeeeeeeeee, Yebem Ti Sve!!
ovaj svrpski ( kobajagi nazovi ) narod je dokaz da je covjek od majmuna i postao