Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupujmo domace !
Nije tacno da nase nevalja, ja sam licno bio u proizvodnji u milkosu i kontroli, cisce je od apoteke radnici i masine su po ps-u. zato ne pricaj gluposti dok nevidis svojim ocima. Nase je najbolje i najzdravije to sam se uvjerio SVOJIM OCIMA.
Počeće akcije \"Mleko z bregov\". Sad ćemo da dobijemo mlijeko do džaba! :)
@ Jale Ikar moj ba:) Alpsko se pravi u Bosni, nema vise ni domaceg ni stranog, sve kupuju tajkuni. A ovom iznad - j.e.b.o te Suljagic, pricamo o mlijeku, pa ga taman malo podoj :)
......dobro je što pišete o zatrovanom mlijeku ali nije dobro što prešučujete aktivnosti rtobornog ministrića SULJAGIĆa koji tuče i davi svoju jadnu ženicu.
@aha - na zalost znam sta je ikar. A \"kupujmo domace\" nije jeftina floskula nego jedan od rijetkih dobrih poteza za buducnost nase privrede koji sami mozemo uciniti. Sumnjate u kvalitetu domacih proizvoda? A u sta tacno sumnjate? Kad poslije dukatovog jogurta uzmem onaj gradacacki svane mi od dobrote. Dukat vodurina obicna. Domaci kajmak, suhomesnato, sirevi vlasicki, livanjski - zakon. Ulje ima domace, odlicno je. Mlijeko takodje. Vegin ajvar glatko bolji od podravkinog. Piva domace odlicno. I tako dalje, i tako dalje... niz proizvoda. A mi cak i vodu uvoznu kupujemo, bruka, a imamo najbolju vodu na svijetu. Dakle, u cemu je problem? Strano je sladje, ili je vise cool, ili sta? Ali znajte jedno - sve dok tamanite strane i zaobilazite domace proizvode nemojte kukati sto je nezaposlenost 40%.
ovdje moram ali stvarno moram od srca cestitati narodu bosne i hercegovine! Kada su slovenacki proizvodi (sjetite se alpskog mlijeka koliko se lokalo) u pitanju bili smo prava nacija, slozni i istrajni! Unistili smo im zajednicki trziste u bosni!!!! Ovo mi je samo danas popravilo dan jer se sjetih da smo bar u necemu bili slozni
evo na OVOM ISTOM forumu najnovija (još je u toku) diskusija o \"kvalitetnosti\" domaćih proizvoda http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=95162
a šta mislite da otkupimo SVE kancerogeno mlijeko od slovemmaca i njime nekolko mjeseci hranimo pse lutalice?
moš mislit našta liči NAŠE mljeko, puno olova i uranija od što srbski što NATO bombi i granata, još ko kontroliše naše krave? - NAŠI instituti, opet po principu kadija te tuži kadija ti sudi, isti ljudi sjede u tehničkim laboratorijama \"državnih\" instituta i po mljekarama - možda još jedino livanjski sir i nešto sa vlašića može proć, ostalo je sve talašika
@ Jale Pa nakon Ikara i ne moze. A budala sam jer nisam opijen jeftinim patriotizmom i istancanim osjecajem da sve sto je \"nase\" vrijedi, a \"njihovo\" je smece. Ako ti uopste znas sta je Ikar btw.
@aha - ti si ocito neka budala koja ima problema sa logikom i zdravim razumom, za tebe onaj savjet ne vazi, ti slobodno pij sta hoces jer ti ocito vise nista ne moze naskoditi.
@Jale Eto ti mislis da je nase sve zdravo. Uporedi slovenacki sistem kontrole i nas, pa ce ti se sve samo kazati. Sta smo mi toga popili i preradili, ptice znaju. Rjesenje? Pij, suti i uzivaj.
eto tog mlijeka u Bosnu da ga Bosanci popiju u slovenackim finoupakovanim sarenim lazama
Rjesenje je jednostavno - kupujte domace! Ucinite dobro svom zdravlju, svojoj privredi i svojoj drzavi. Mislite da u Sloveniji piju bosansko mlijeko? Piju vraga, ali se zato kod nas zelene doline i zbregov i slicne pizdarije prodaju u hektolitrima. Budite pametni i razmisljajte malo kad kupujete.