Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zeleni zubi Opet la.jes ps.eto ti neznas prestati laj.ati a đukelo!! Laj.es li laj.es pas koji la.je...
@samozatebeseljoberu.......ti si svoju davno skinuo i pokazao svoie pravo seljobersko genocidno lice !!!!!! SIKTER COBANE IZ DIJASPORE ........Ps seljacino radis li ti ista drugo osim sto sm-rdis ovuda de-genu.......idi malo okupaj se dok je ovakvog lijepog vremena ........aha zaboravio sam seljak ne zna plivati......jasta........
Ba.s sa.m to cek.ao da se vi.di mis.ljenje pra.vih gen.ocid.asa i isl.amo.fas.ista i ve.c pr.vi kom.entar je ta.kav da se vi.di uistinu ka.kvi s.te i on.aj ko poka.ziva prstom na dru.ge taj i radi ,sve sto vi obtu.zujete Srbe ste ustvari V.I i jos GO.RI! ISLAMO.FASI.STI STAVILI MASKE ALI PAS.CE MASKE POLAKO!
razvucite im pamet njihovu, sto bi rek\'o dzeneral kukanjac
ja bi i priju i snahu i sina i ženu a vala njega bi i te kako
prijo moja lako ćemo
GLUPOG TEKSTA. JESU LI NA KRAJU SKONTALI JEL MU ONA PRIJA, TAŠTA, PUNICA, MAJKA, SVASTIKA
djes ba , djes ba ?:D
trebali su je na.uzit ako se kome ne gadi
oooo gdje si rasista. danas smo obuklu odijelo za ljudska prava? :D hahaha
ovo je krsenje ljudskih prava
koji primitivni sistem. gleda se nekakva grupna odgovornost. sta nas briga za priju, ona je osoba za sebe. izrucite mladica.
Prijo kćerkicu ti zigujem
što nisu zaklali kuju