Vladimir Vukčević
0
Mladić se krije u Beogradu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mladic ceshe muda nikolicu a kostunici ceshe krastava ledja...
ZIVIIO HEROJ NAS ZIVIO RADOVAN
jel to skracenica od jajara ili si toliko zaljubljen u sebe ,papak?
@saban;odjebi u skokovima!!!!!!!
trci cipiripi uzmi lovu,vidim da sve znas.
hahaha, čuj u beogradu?! otkud sad to?:P treba pogledati da se nije zaposlio kao neki predavač ili možda glumi u nekom filmu ili seriji... i šta kad ga uhvate??? ništa... hoće li to popraviti sve što se desilo i vratiti mrtve?! nabijem ja sviju, od Zapada pa nadalje...
Gdje bi se krio drugo nego u Beogradu to je jevna tajna čak i da je operisan dva puta na VMA.Najvjerovatnije mjesto skrivanja je kasarna 13 maj između Zemuna i Batajnice gdje su mu klepili i jarana karadžića.
neka traze tamo gdje najvise smrdi...