Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh koji zivot majko mila. Nadam se da ce Aleksandar uskoro u Srbiju, kuci i da ce uspjeti da se oporavi, a i da pocne raditi u struci. Veliku zahvalnost za ceskog novinara koji je sve ovo pokrenuo i koji mu je pomagao, a i obavjestio srbijansku ambasadu o njihovom drzavljaninu. Naka mu je sa srecom.
koliko je ih izaslo iz bosanskih suma I sikara Ono pred prve izbore 1990
U principu teska zivotna prica...ali sta ces ti nacionalistickim bezmozgasima objasnjavati...
Misterija? kakva misterija ovo je normala kod tog plemena, nakon nekog vremena ono divlje u njima nadjaca onu klicu covjecnosti sto je uspjela da isklija kad su im nekad pretci sisli u civilizaciju i pokusali da zive ko normalan svijet. Mozes istjerat djikana iz divljine ali nikada divljinu iz djikana.
Pirivatric u Sumi hahaha....
ovakvih je u Bosni od 1945 do 1992 bilo na hiljade a ima ih i dan danas
Posao na referendum..
Ziku srbina ko da je iz Dijarbakira..
Ovaj mora da je iz laktaša
Na vrata mi pokucaše Mulder and Scully
Veličanstveno,voouu
ovako cu i ja zavrsiti :) moram jos da nadjem sumu negdje u moravskoj
Svašta ?????
sta je cudno sto su srbi u sumi
Pa da, jedino su Bošnjaci u smogu.
Umrla mu je majka, a onda je, u približno isto vrijeme, ostao i bez posla. Pošto nije imao češko državljanstvo, izbačen je na ulicu iz državnog stana. Od tada vodi borbu za goli život."