Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovani budući predsjedniče, Budite ustrajni i samouvjereni kao što ste uvijek bili kad su u pitanju Hrvatski nacionalni interesi te cjelovitost i nepovredivosti teritorija Republike Hrvatske.
otac ga lopovski j.... vidi ga i on krivousti cimbenik...vidi se da je od one pogani.
Nitko iz Hrvatske nije prognan, osim ako nemislis na Hrvate po americi, australiji, zapadnoj europi. U Hrvatskoj danas zivi veliki broj muslimana sto iz Bosne sto iz sandzaka, sto iz Hercegovine, i svi su ravnopravni gradjani Republike. Brojni od njih su svojim doprinosom postali sastavni dio Hrvatskog identiteta. Sve vlade, Tudjmanove, imale su Muslimana misnistara. Nikada Muslimani nisu u hrvatskoj bili nicim diskriminirani. Upravo to i smeta mnogima.
@ demokrata Demokracina : s...... Moj stovani demokracijaneru....Nije demokracija prognati 300 000 ljudi iz jedne drzave...To je fasizam.... Kad Hrvatska stvori pretpostavke za povratak prognanog srpskog stanovnistva ili kad prizna postojanje Bosnjacke nacije onda cemo moci pricati o demokraciji... Hebla vas demokracija kad pojma nemate sta je to
isti Babo...
Za Mislioca@ LAFE, KOMENTAR JE DO JA*A. NASMEJAO SI ME DO SUZA!
ZLOCASTÌJE FACE NISAM VIDEO POODAVNO! DA MU NIJE SRANJE BILO NEBI ON VIDEO UNUTRASNJOST PREDSEDNICKIH DVORA! CUJEM DA MARKO MILOSEVIS HOCE DA SE KANDIDUJE (u odsustvu) ZA GRADONACELNIKA POZAREVCA..,info: RIA NOVOSTI.
Da nebi prvoga Tudjmana, nebi bilo BiH, kao samostalne drzave. Puno ih je kojima je to tesko priznati, no tako je. Puno je nas iz Bosne 93,94,95 zene i djecu kod Tudjman sklonilo, u Hrvatsku, i tako zivot sacuvalo. Ovaj Tudjman bi mogao pomoci da se Bosna brze ekonomski razvije i okrene radu a na svadjanju medjusobnom. Daj boze, pameti i dobrog vodstva. Nema Bosni srece bez sloge sa Hrvatskom.
U puno glava ovdje je zbrka. Covjek je najavio da ce se natjecati na izborima za predsjednika, a predsjednik ce biti ako dobije najvise glasova. To je demokracija. Nije predsjednik po nasljedstvu vec ako bude izabran na slobodnim izborima. kako on tako i Bakir. Nece biti ni prvi ni posljednji u povijesti Europe i Amerike da na izborima pobijedi iz iste familije. Vidjeli ste sto se u Pakistanu dogodilo. Znaci rijec je o demokraciji. Zasto i cemu toliko neargumentirane zuci i zlobe. Bas ce biti dobar Predsjednik. Hrvati ga cijene i vole.
hajd jos marko da se kandiduje kod srba,evo bakir ce i kod nas i kad pobijedite opet lagano u ratove...vracamo se na 92, nema nam druge
pokušaj... ali ROJS im je bog!
sta me briga,nek glasaju za koga hoce Mesic im je idealan predsjednik da je bar u nas Komsic bilo bi nam bolje
Jedan umro drugi se rodio. Sjaši Kurta uzjaši Murta.
Nista novo, kao i u B&H nepotizam na svakom koraku - sto je radio otac mora i \'nasljednik\'. Na ovim prostorima je kao Bogom dato da samo pojedine \'kaste\' budu u vlasti ili u javnim ustanovama (citaj uzivaoci javnih prihoda i javna preduzeca)
isti rahmetli babo xD