Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li iko ko je naš ministar zdravstva, ne živim u Hrvatskoj i briga me za njih, ali ovaj doktor je bio odlična figura (staložen, odmjeren) u borbi protiv pandemije, ko je naš ministar zdravstva jel i on od kuće radi, online zdravstvo
@fbUser1593246334 ..našao sam..neki...Kabinet Federalnog ministarstva zdravstva Titova br. 9 71 000 Sarajevo Telefon: + 387 33 226 635 Telefax: + 387 33 226 637 E-mail: [email protected] MINISTAR:ublehaš Vjekoslav Mandić
Pa jel dosta vise vijesti o hrvatskim izborima???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Morao je dobiti zbog trenutne situacije s Covid 19. Inace mislim da je ok politicar i da je dobro uradio tokom ove pandemije.
Kad je bilo ono neko svjetsko prvenstvo u fudbalu, bivša Juga igrala. Ne sjećam se jesmo li prošli, sa kime smo igrali, ko je davao golove, ko je bio selektor, ali se sjećam da su me nervirale one reklame koje su ubacivali gdje je Prosinečki reklamirao neke čarape. Tako da ne treba potcijeniti moć TV-a. Vili se javčjao svaki dan po nekoliko sati dnevno, i ako si ozbiljan i ne napraviš glupost, to je dovoljno da ostaneš u glavama ljudi.
I u nas Šemsudin Mehmedović dobije više od Bakira, pa ga ovaj nagradi odmorom. Svi ovi što dobiju veliki broj glasova, sljedeće izbore ne dočekaju na tim pozicijama koje su imali prije, a neki čak ni u stranci... Tako da, Vili nije ti ovo trebalo :)
Čovjek je pojava - ZNANJE I KARIZMA On jednostavno autoritativno djelujeko dok u federaciji i ne znam ko je ministar zdravstva!?? živim ovdje preko 30 gidina i stvarno pojma nemam ,.. ne što nisam zainteresovan da znam, nego što ne znam, nisam ni za ovog zainteresovan da znam ali eto vidim da poznajem znanog čovjeka, .. Bog mu zdravlje dao!
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/Stolberg and use my username (Stolberg) as your invitation code.
Hajte da se ne lazemo, hrvatska je za nas , zapad i evropska unija.. hrvatska je od nas naprednija makar za 50%.. od srbije 100%... -ugrozeni srbin iz tuzle
Jeste jeste, dobio puno glasova jer nije puno testirao pred izbore. Sad dolazi tuš, za cijelu regiju.
Nikad ovaj Balkan na zelenu granu!
Koliko je dobio naš ministar zdravstva? Koliko KM iz nabavke respiratora. Ili podjele pomoći.
@Gelecek Nas ministar zdravstva se dva puta za vrijeme korone pojavio u medijima. Jos su sve medicinare izabcili iz kriznog staba, tako da sumnjam da je on/ona omastio brk..
Izbori u Srbiji i Hrvatskoj su pokazali da su korona + strah bili povoljni za vladajuće garniture.
@Kontas?! mozda za ljude ogranicene poput tebe. Vecina u Hr. je gledala sta je ova vlada uradila u zadnjem mandatu, a napravili su dobar posao. Trenutno ne postoji bolji od Plenkovica koji bi vodio Hr.