Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tomo izdrži i neka ti se Dragi Allah smiluje a oduzme silu ovim bradatim munaficima.
Pustite nam Tomislava jebo vam spajderman mater
Nema njemu spasa, novinari samo izmišljaju gluposti, možeš misliti kako ga traže, zaboli SISIJA za nekog tamo nebitnog roba koji je došao šljakati..otvorite oči naivnjaci jedni, nikoga nije briga za vas, ne idite u te zemlje ako ne želite stradati i to je to.
A da je ovaj mudžahos došao u lijepu njihovu bio bi ubijen bez suđenja. Što ce ova hrvatina uopce tamo. To se niko ne pita.
Bog dragi neka te sašuva od krvnika Tomislave. Jadan čovjek otišao trbuhom za kruhom i šta ga snađe?!
IDIL tj. DAESH je izraelski servis - republika smrdska su izraelski guzni haveri - dobri odnosi hrvata i boshnjaka su smrt za srBske fashiste - povodom godishnjice Oluje ISISrael odjednom našo Hrvata da zarobi ;)
Sačuvaj Bože svakog takve sudbine. Žao mi je Tomislava do bola. Nadam se da će uz Božiju pomoć biti pušten i da će se vratiti svoj obitelji. Vidim ovi mole Sisija u Egiptu da nešto učini. Pogrešno! Trebalo bi zamolit premijera Izraela za pomoć. On to može sredit.
ISIS je stvorio Izrael i US a novac i ostalo daje Saudija.
gdje si to čuo ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Garant mi dade minus neki usmrdjeli bradonja u kratkim pantolicama i zenom nindjom?
Moraju biti Ninje,kad su karikature prirodno
Pustite ba covjeka,mamu vam nazadnu retardiranu hebem
Strasno!!
ako ima usranih bradonja koje podržavaju ovo, molim da se jave, pa da se nađemo negdje...hajte pičke bradate i nemojte skupljat hrabrost tekbirajući
Ma oni da su hrabri nebi lica pokrivali, to su najvece kukavice na svijetu jer su samo jaki na nevinom narodu...
Ne mogu da zamislim kako je njemu a pogotov njegovim najmilijima :(
Da Bog da ,da se spasi . tesko onom ko im padne saka .
Sami pogled na njega je srcedrapajuc, ovi teroristi nisu ljudi, strasno.... Bas me pogodila vijest o Tomislavu, nadam se da se uskoro vratiti svojoj obitelji, zelim im puno snage. Jadni ljudi. "Ako ubijes jednog neduznog covjeka, kao da si pobio cijeli svijet. Ako spasis neduznog, kao da si spasio cijeli svijet."
Iz sveg srca se nadam da ce ovog neduznog covjeka osloboditi. Ako se to desi covjek ce imati nesagledive traume i "popularnost". Okretat ce se cijeli zivot iza sebe strijepeci za svoj zivot i zivot svoje obitelji. Njega treba poslati na drugi kraj svijeta sa novim identitetom poput zastite svjedoka u USA.