Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad ga oni nece napraviti jer ce na kraju praviti tunel ispod Neuma jer je lakse brze i 20 puta jeftinije - zaboravite na most nemaju oni para za tu muziku.....
Naprijed moja domovino izgradi taj most, neka nam spaja Lijepu našu.A zeleni su svakako nebitan faktor i još je bolje ako im nije po volji.
sto se rvati bune? Ljetujev godisnje u Dubokoj dva puta tako da imam priliku da vidim kako to sve izgleda?Cak se i mjestani Hrvati zgrazavaju kako to sve izgleda i kako je zapusteno!
Samo neka se gradi i neka je protiv bih.Još ograditi bošnje i gotov posao.
Prvo morate silne pare dati da se sve ono sto je vec u moru propalao i zahrdzalo pa tek onda ponovo sve praviti! Najbolje pokzite slike kako to sada izgleda?
Gradit će se tako da se iskoriste i već izgrađeni elementi . O kakavom hrđanju ti govoriš ?
Most se gradi, nema diskusije
Ovaj Milanović šuplju prodaje kao da je iz Bosne. EU ima interesa da se izgradi most ali samo iz jednog razloga a to je da naplati dugove od Hrvatske uzimajući im najbolji di jadranske obale, cijelu "Dubrovačku Republiku".
pa i je iz Bosne, porijeklom iz Livna :)
Jel ti to strašiš Bosance!?!? Ne čujem ...?
Te " Europske" floskule prodaji HDZ-u. Od BiH nikada nećeš dobiti komad zemlje, baš kao Mile Ronhil!
svasta
I ovaj Milanović je puko' Mosta nema, a kada će biti - nikad http://direktno.hr/en/2014/eu/19807/EK-nije-dala-zeleno-svjetlo-za-Pelje%C5%A1ki-most-niti-vidjela-studiju-izvedivosti.htm