"Nisam ni Zorro, ni osvetnik"
0
Milanović najavljuje dekriminalizaciju lakih droga
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo u Hrvatsku da pusimo travu.. super!!!!
meni je bila zelja da odem u amsterdam da se naduvam ko covjek, sad mogu i u zagreb :D jupi jupi je je
najavljuje ono mnogo vise, a vi izvukli droge, jeste pametni.
šta znači \"dizati statike\"? a što se tiče ove dekriminalizacije, ako to stvarno napravi, ja tražim putovnicu. halo, ima li koga iz širokog brijega ko bi usvojio jednog srednjegodišnjeg dobro držećeg bošnjaka, bez djece, zaposlen kod privatnika, nekažnjavan, nije nacionalista - može biti pomalo hrvatski ako je to uvjet/uslov
Kod nas ce biti dekriminalizacija lahkih droga.
moze li ovaj kako i kod nas da ga izaberemo?
Glupani nije legalizovao travu niti ce otvarati coffe shopove niti ce biti porez na nju nego je samo ukinuo krivicni proces za posjedovanje! I dalje ce biti ilagalna ali neces ici u zatvor ako ti malo nadju!!!!
ddd glupa ti prica indijanac iz okoline Sarajeva , nebi vidio Sarajeva da nije rata bilo seljoberu mali , a ti znas ko je sta klepo idi spavaj balonja obrisi ta usta balava !!!
Tuga golema :/ tinyurl.com/d7ky5ek
@SAMO ZRINJA poljubi ti mene u guziccu, samo se sebi valjali kad ste klepali pa kucetine pravili
Sta ti imaš preko hercegovaca papcino za vrijeme rata sve pomoci su isle preko hercegovine , kad dodes u hercegovinu poljubi i zahvali se bogu da postoji !!!
napraviće nesto kao Amsterdam i zgrnuti lovu... svaka čast ministre.... tambura potpis
sad će hercegovačku škutori poslije ove izborske popušnjave u kojoj je njihov voljeni HDZ doživio slom, umjesto hercegovačkog krdže duhana moći pu.šiti vutru...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AK 47 mam.ce ti se najeb.m na casu smrti njezine
joj sad makarske, tita mi
Sportom protiv droge....u Zagreb po domacicu :D
Mora da je Zoka pusio gandzu kao mlad pa se pozelio opet haha