Ne vjeruje u tu priču
9

Milanović ironično o pucanju na automobil glavnog državnog tužioca: Prvi auto koji je pokušao samoubistvo

V. K.
Zoran Milanović (Foto: Shutterstock)
Zoran Milanović (Foto: Shutterstock)
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović komentirao je nedavni slučaj u kojem je pucano na automobil glavnog držanog tužioca Ivana Turudića te je rekao kako ne vjeruje u takav scenarij.
Između ostalog, Milanović je rekao kako ne vjeruje da je automobil propucan.

"Nisam siguran da je propucan, osim ako se nije sam ranio. To je valjda prvi auto koji je pokušao samoubistvo. To je bilo prije mjesec. To su objavile jedne novina i to vam ja kažem, kao predsjednik sam imao uvide u neke elemente. Kako se taj metak nije pretvorio uslijed djelovanja kalcijevog karbonata u biser pa bi vrijedio više od automobila, to ne znam, ali gospodin je odmahdobio blindirani auto. On to voli", rekao je Milanović o Turudiću.

Podsjetimo, predsjednik Hrvatske je ranije naglasio kako ne odustaje od kandidature za premijera.

''HDZ je osuđena zločinačka organizacija, ustvari kontinuirani pljačkaški pohod već 30 godina. To svi već znaju, a ja ipak nisam tako naivan tip bez obzira na to što bi se Plenković sa mnom obračunavao. On je puno više bio s mamom i mi nismo iz istog kvarta. Tamo gdje sam ja odrastao on bi vjerojatno došao u blindiranom autu. Sad malo pretjerujem, ali namjerno. Te fore 'izađi i bori se', nije meni do debate s Plenkovićem. Imali smo je 2016. godine i u glasanju cijele Hrvatske je bio razbijen i to opet nije jamstvo da ćeš dobiti izbore", poručio je Milanović.