Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva je ono stomachina na drugoj slici... mali, manje jedi, vishe plivaj...
traje i u albaniji
Jaaao gužveeee! :))
Traje i u Spaniji :) jippi
zato sad kad nas poslije ovog snijeg zatrpa, bice drama :) Na sto ce nasi duznosnsici reci da ih je i OVE godine snijeg iznenadio :))))
jao ljepote...cisto uzivanje...obozavam ovakvo vrijeme
@zivot je san... najbolje vrijeme za kupanje, provjereno ;) @october, potpisala bih da mi je uvijek ovakvo vrijeme @ejex, ako si vec vjernik, onda je ovo bozjom voljom, pa je bogohuljenje reci da je bolesno ;) i btw, u mom svijetu i zivotu ja obozavam svoje dijete, svog muza, svog brata, sunce, ljubav i smijeh... i boga. a bog je u svemu tome, ako vec vjerujes ;) :P
nije "vise" nego "vece" ;) jer ne postoji visoko bogohuljenje, pa samim tim ni "vise" :))) elem, ja te malo cimala, ti planu k'o sibica... sve pet, care, i virusi su od boga :D ne moras odmah da u pravednickom bijesu opletes po minusima :D ustvari, i mozes, ako ce ti biti lakse...meni ionako svejedno :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Boli nas qrac za more, jer kad srce kaze more novcanika kaze ne moreeree