Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo koji ce vise debil se potruditi da vrijedja islamske vjerske autoritete. Da vidimo. Ni po smrdljivim popovima se ne pljuje kao po velicini kakva je Zukorlic, pogledajte samo njegovo gostovanje na tv1, kakva je to ljudina, gromada od covjeka, kakva inteligencija, svi ovi satro intelektualci nijemo sute pred njegovim razboritim govorom http://www.youtube.com/watch?v=Ge9V138s8YI
Od tog smrdljivog hodze sto arlauce nema veceg kriminalca *** te on.Daj bar nadjite postenog hodzu pa mu se divite.
hahahaha dzentlmen ahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ima lopovsku facu, i to je to :) Svi su oni isti, hostapleri i lopovi, koji se bogate na siromasnom narodu. Da me okoreli nacionalisti ne bi pogresno skapirali, kako to oni znaju, mislim na sve religije i sve te mantije i ljude koji ispiraju mozak.
koga boli kurac za ovo ba....dajte guzova i dobrih treba ! jebo politiku , neimastinu i vjeru!
primitiviizam, neukost i gastarbajterski stav prema vjeri i religiji. Dokle brukanje preambicioznih sandzaklija?
sandzaklije su ponosni za razliku od pijanih balija,za kosovare da ne pricam,vi ste do juce bili u bratstvu sa krmcima pa vas porokase i opet ste isti danas,zato ste jadni,ali to je tako civilizovano i evropski,samo nastavite
ja nisam ni rekla da sandzaklije nisu ponosne, oni su pravi primjer "drzave za rodjaka", samo sebi, svom, svojoj familiji pa nema veze kakva je i koliko zasluzuje. Ja na pr "prljava balijka i bosanka" gledam ko je kakav i po zasluzi se ponasam, da si mi iz oka ispo ako nisi dovoljno dobar ja te ne bi gurala. Biti ponosan ne znaci biti uskogrudan i primitivan. U zajednistvu sa "krmcima" cemo uvijek i biti, ovo nije zemlja samo jednog naroda, takva nam je, trojna, od kulina bana.
Kad gledam sliku ne znam jel ovo sto jest ili je utjerivac dugova
Ooooooo Turciiiiii :). Eeheh pascad turska
oohoho jadna majko sad ce i ovaj za gradnju dzamija i puniti dzepove a za kontrolu bubrega moraju u Beograd konja...
@cafe: a dalje, vas "narod" ("Muslimanski", "bosnjacki", "bosanski" i sta ja znam jos sta) nema korena, nema istoriju, vas arape placaju vasa edukacija dolazi sa jutjuba... kad tad vas nece biti. Svi muslimani koji se nazivaju Srbima (koji ne negiraju srpske korjene, niti srpski jezik kome govore) su dobrodosli u srpsku zajednicu... jer im je tu i mjesto
Na faci mu se vidi da je dobar i posten, vjernik coek.ja da ga vidim mu mraku ne bi mi bilo svejedno.
Dajte mi jedan jedini razlog zasto bi mene ovo interesovalo
Bice da ide u politiku... zajedno sa Cericem... ??
Pa klixovci usaglasite se jel se čovjek zove Mevlud ili Mavlud.. "Mevlud ef. Dudić zamijenio muftiju Zukorlića na čelu Mešihata IZ u Srbiji" "Nakon okončanja izbornog postupka obratio se novoizabrani predsjednik Mešihata Dr. Mavlud ef. Dudić"
Mevlud El Dudara ... j*** ti selo
Ovi sa sela dođu u grad i završe fakultete pa budu kulturni i mašu vama pred očima diplomama, dok vi iz gradova građani ispijate kahve i uhljebite se kod babe i mame do četrdesete!
ma *** ja tebi tvoje selo za svaki slucaj ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vid mu kretenske face
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Hvala Allahu dz.s Gospodaru vremena i prostora,pa je odredio da svemu dodje kraj,molim Uzvsenog da novoizabrani Muftija iskoristi historijsku priliku na ujedinjenju IZ Srbije,da ukloni razloge sramnog raskola medju bracom i ujedini ih sto njegovompredhodniku svjesno ili nesvjesno nijje poslo za rukom, molim Allaha da mu podari snage,mudrosti,strpljenja i poniznosti u odnosu na svog brata i sestri u Islamu casnom, amin.
Dobro je. napokon covjek sa univerzitetskom diplomom:)
aaaa ,ne kontam! pa pise u tekstu da ima diplomu uiverziteta iz n.pazara?! sto ce onda toliki minusi?:)