Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast legendo i zmaju!!!! Poslije pokojnog Tita najveci si politicar u Regiji!!!! A V E Stipe!!!! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina!!! BiH4EVER!
ma ko mu yeebe mater nek ide vec jednom. muje ga zovu da im on bude predsjednik pa mu i ja to toplo preporucam. bradu ima, ljigav je i preprden jos samo da ga osuuneete i eto ga pravi mosnjakistanac.
bosnia heelp, nato help...obrva help zrtve
uuooooo.. plejada imbecila, kretena, mentalnih degenerika i psihickih bolesnika s ozbiljnim poremecajima, rundova, seljacina iz kojekakvih pripizdina naslo za shodno da podijeli svoje umotvorine komentarisuci temu. Gledaj ti izricaja, izbora rijeci i pogani koju je nas covjek u stanju izreci. Sta sve hoda po ovom svijetu i jos ima kompjuter.... bogalji intelektualni.
heeeeljp baznia
PREDSJEDNICE, POPUSICE VAM KU.RC.INU CIJELO MUSLIMANSKO PLEME POTURCENJAKA
Ako se RS otcijepi, ja bih presjekao burek na 2 dijela.Pa bi onda navalio na baklavu, pa opet neka pita...mmmm
Mi iz udruzenja \" kur.ve Srebrenice\" zelimo da Vam se oduzimo predsjednice za sve sto ste ucinili za nas zrtve. Samo recite kad i gdje da dodjemo. Opracemo pic.ke i bicemo spremne. Za k.u.r.ac spremne !
Predsjednice dajte da vam polizem jaja, alaha vam dragog.Ako sklone crkvu iz moje avlije,polizacu jaja i vladiki Kacavendi. Opet.
Mujo lize mesiceva dlakava jaja...mmmm
Dlakavi majmun odlazi. Kome ce sad mosnjaci lizati jaja ? Mosnjacima ostaje jedino Dodik, prema tome lojanderi ispruzite jezicine i na posao!
odee dlakavi majmun
R A T N I Z L O C I N A C MESIC KONACNO ODLAZI SA VLASTI..JOS JE OSTAO JOS SAMO JEDAN Z L O C I N A C NA VLASTI-HARIS SILAJDZIC...KADA I ON USKORO ODE MOZDA CE ZAVLADATI MIR NA BALKANU..
Pune stranice Balkanskih mafioza...sve jedan do drugog...skupili bratiju na jednu stranicu...da nije skup koza nostre danas kakav? (Ovi su zahebali deset istih)
neka ga baalliiye ukopaju po njihovim obicajima, zasluzio je, .ebbli mu oni fammiliiju poogaanu maafiijashku