Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USKOK istražuje ulogu Stipe Mesića u aferi Patria. (30.03.2012.) Ured mu treba doživotni dati u Remetincu. Hrvatske naivčine su dale dva mandata najvećem izdajici zločincu hrvatskog naroda, Stipi Mesiću.
Pa valjda ce jednoga dana i istina,kompleks iz mladosti,izaci na videlo. Zasto se skriva onaj dogadjaj iz 1967 godine,kada je izvesni Zoran Stevanovic iz Sl Broda,u argumentu sa Stjepanom koji se zavrsio tako sto mu je kako pise u zapisniku iscasio levu ruku i \"zabio\" cvecnjak,vazu u rektum. Te je osteceni bio podvrgnut hiruskoj korekciji. Zoran je kaznu odsluzio a Stjepan mrzi sve Srbe!
sta je ovih ceda na \"nasem\" portalu?!
Usrasa samo umislio da ima vojsku, a komanda u Nato...neki stvarno nisu sastavili skroz...eh...usrasa moze da voda konje samo kad vlasnici stale kazu. A da li ce reci...tesko...jer oni prvo moraju naci opravdanje za tako nesto.
Pokusavaju da vade usrasu iz gabule, dobar im ovaj kondicional, sta sve nece smisliti iz tog legla zla...samo da du.pe sacuvaju. Suti InckHo a da je Tadic kojim slucajem ista slicno spomenuo, konjusar bi vec pjenio.Vrana vrani oci ne kopa, vole konjusari iste stvari, da srbima prijete, da im rijeci lete, iz zvalavih usta dok se slina spusta!!!
VIDI MU FACE KAO DA SE U.K.A.K.I.O. U.S.R.A.Š.K.O. POBORNIK ŽIVI DA JE ČOVEK NASTAO OD MAJMUNČINE! HA HA HA HA HA
Bas jadno da PR sluzba predsednika drzave vadi vruce krompire iz vatre. Al samo jos Milo da ode i tako.
A što lijepo ne klekne pred Tadića i moli ga da ne priča o njemu sutra u Savjetu bezbjednosti UN? Brži Mesiću jezik od pameti, navikao da napada Tadića, Dodika i sve srpsko, mislio da će ih svojom retorikom zaplašiti. E, baš su se uplašili! A on?
Hahahahha...Mesic ima odlicnog PR-ovca :)))) Svaka cast ! ! !
Dzaba se sad usrasa pravda, sad ce mu Tadic iznijeti ovo u UN direktno, pa da vidimo kako ce usrasa objasniti kondicionale tamo. Referendum je demokratsko sredstvo izjasnjavanja volje naroda, i imaju pravo sto nece sa vama, jer ste najveci zlocinci sto je svijetom hodalo i zemlju gazilo!!! A sto se to tebi ne svidja, ebi ga, ne svidjas se ni ti sigurno ni zeni rodjenoj, osim ako nije slijepa, pa sta ces...kome ti takav mozes da se svidjas...uf...u snu se ne snilo...Milorade, nek si ustasetinu isprovocirao da se izlaje!!!
Sinoc na tv kazu kako su Hrvati ustase bili najgori fasisti u Evropi!!! Pobili na stotine hiljada Srba!!!
Ono sto se kod svih naroda, nacija, plemena, nacionalnih manjina i ostalih etniciteta bivse Jugoslavije, zove sloboda, kad bi Srbi isto, onda je to radikalizam!!! Srbi imaju najvise razloga da nikada niko njima ne odredjuje sudbinu, a to je stradanje u drugom svjetskom ratu od istih. Prosto da prostije ne moze biti.
evo, usr.ao sam se od straha! Dodji da mi jezikom operes du.pe, genocidni brabonjku, pa trk na traktor, da te ne bi uhvatila OLUJA!
Covjek je rekao bas onako kako stoje stvari .. pun nam je k*rac srbocetnocke retorike. Vec 20 godina koce razvoj i bolji zivot. Bolestan narod do bola .. u Srbiju pa se tamo kur*cite ako hoce pobijete medjusobno
Prvo si obezbedi odstupnicu kod slovenci, da te ne bi i oni...