Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako domaćinstvo zna da je žena najbolji ekonomista. svakoj je porodici premijer - dobro je neko napokon skonto da niko ne zna ko zena iscupat iz krize, dugova i štedit ko manijak :)))) nek joj je sretno, koje god da je nacije i kojegod drzave. A ti trojka, ne prebacuj ljagu na manjinu neuticajnih, al izgledom upadljivih i iritantnih grupacija sa kompletne jedne zadrte i zatucane nacije. svi ste vi ista fela!!! nista manje sovinizma nema u ostatku svijeta u odnosu na vehabije, samo sto se vi perfidni!
srpikinja, zensko pa jos predsjednik vlade jedne zemlje. mi o tome mozemo samo sanjati.
Nesto se mislim, da li bi u BiH moglo proci da zena bude premijer,zbog vehabija i radikalnog islama!!.......... da nije ubradjena........i jos da bude Srpkinja............to bosna garant docekati nece
Gospoda, nema šta... ženi prepuštaju stvari.. pametno! a ne ovi naši nesposobnjakovići... Bosna je još u 15. vijeku...
Kosorica je obična kokoš, bit će samo marioneta u rukama najrigidnijih desničara iz vremena Franje Tuđmana. Hrvatskoj slijedi bankrot, a njoj čerupanje perja i mazanje u katran. Ko joj je kriv?
Srbin premijer BiH Srbin predsjedavajuci BiH Srpkinja prva dama Hrvatske (Mesiceva zena:) Srpkinja i nova premijerka Hrvatske ! Iako ste misli da ce te nas se osloboditi protjerivanjem ipak - Mi vladamo vama ! :)
Evo nastavlja se rejting ženskih premijera u svijetu! Bez obzira da li je antipatičan ili ne, unazad 10-tak godina se ta politika dokazala efikasnom i drago mi je da sad ljudi shvataju da ženu ne treba držati samo u zapećku! Po meni je ovo dobar regionalni primjer priznavanja ženske snage i uloge razuma u pospremanju gluposti! Moj muški glas ide za više samostalnih i emancipovanih žena u svijetu politike!