Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova ko da je kraljica EU, ma ko ih zasto ja sam za to da nam BiH i Srbija budu jake ekonomske drzave, za dobrom susjetskim odnosima. A da se zlocinci sa svih strana pohvataju i osude a snjima i ovi politicari sto nas ogulise.
Sve je istina što je gđa Merkel rekla.I između tih njenih riječi svašta se može isčitati. I zaista Srbiji nije mjesto u Europskoj Uniji. Boris Tadić hoda po BanjaLuci i RS i zakuhava probleme u BiH, umjesto da rješava mnoge velike probleme u Srbiji.
Kolko ja vidim Srbiju ,Kosovo i Bosnu ce opet Turska poklopit.
Koliko gluposti na jednom mijestu ,komentari a nigdje veze ! Dali od vas iko shvata u cemu je problem ili ste ne obrazovani ili glupi ili oboje ! Pa osnova svega je velika zelja Njemacke da ima uticaj na Balkanu ,Kosovo im je jako vazno,a da bi ostvarili uticaj smeta im Srbija ! Posebno sad kada je zapelo na sjevernom dijelu ove Srpske pokraine ! Njemmcima ne odgovara to,hoce cijelo Kosovo,pa onda kako da Srbiju udari po prstima da pusti sjever Kosova nego da retardcirana DDR-ka Merkel kazer\" Srbija ne ispunjava uslove za EU\" ! To su igre i igrice na Balkanu -geopoliticko pitanje a ne ono sto vi mislite ! Vise citajte i proucavajte GEOPOLITIKU to je osnova svake politike i svakog poteza politicara ,posebno mocnijih zemalja !
ampak se zabrinuo da bi Srbi mogli ostati jedina nacija u Europi koja se klanja ukrštenim dvjema daskama... vidi ampak da vascijela Europa pada prihvata sve više islam...haman će Smrdi opet ispasti najgori od sve djece...
Srbija samo ispunjava uslove za status najvećih genocidaša poslije drugog svjetskog rata
Takvi kao sto si ti imaju debelo g u z n o crijevo na vecem stupnju intelektualnog razvoja od velikog im mozga . Primitivni troprsti barbari i nista drugo a takvi su za tora a ne za EU .
ZA MILETA: MILE , MILE, - PAPAJ KAKU, i nastavi pjeniti, ali nema vama mračnjacima u EU.
Slazem se ali rijec je o primitivnim a ne \" malim \" narodima . Na Balkanu su primitivni narodi i kao takvi naravno da trebaju nadzor .
ti polizi angelinu pichku.
Majmuni turski lojavi, pa mi SRBI i necemo da idemou tu smdljivu nacisticku propalu EU uniju (Austro-Ugarsku). Oni su nasi NEPRIJATELJI. Jel vam to jasno bando!? A vi turci ajte ko vas yebbe bre, i onako u stanju niste nista sami napraviti. Da vam nije Dodika, jeli bi svinjska gofna...haha. A inace ste pushili Austrougarima ceo zivot, pa mozete malo i sada.
U EU ne cvjetaju ruže to svakako,ali i takva EU je daleko ispred država bivše SFRJ.Dok je svijeta i vijeka veliki i jaki narodi će vodit glavnu riječ u svim bitnim stvarima u svijetu.Predstavnica te jedne države je i Angela Merkel i kada ona nešto veli to odzvanja cijelom zemljinom polutkom.To je tako ma koliko se to nama činilo nepravednim.Mi \"mali\" narodi moramo se prikloniti nekoj od glavnih svjetskih sila,a na nama je da odaberemo kome i radit na tome da što više radimo na promociji svoje zemlje(Primjer:Nizozemska,Švicarska,Finska,Češka...).Srbi trube u svoj rog već 20 godina,nemaju prijatelja u svijetu,uglavnom *Srbi vs Ostatak svijeta* i gdje ih je to dovelo?U izolaciju,manjak investicija,loš standard i sve više će stagnirat dok ne dođu do samog dna.
Nisu katolicka sto ka,to je uslov
kad se sve sabere i oduzme u EU-u, njemacka i jeste jedini gigant i velesila. ovo sve ostalo se urusava ko kula od karata. EU ne moze bez njemacke, a njemacka itekako moze bez EU-a.
bravo angela!
NJEMAČKA JE VELESILA u svakom pogledu i ima pravo da se očituje i da kaže što misli i kakvo je pravo stanje .Gđa. MERKEL je u pravu, a to će se pokazati i kad se bude glasovalo o tom pitanju i Srbiji . SRBIJA NE ISPUNJAVA UVJETE ZA STATUS KANDIDATA ZA EU i tačka.A ovi srboljupci što ne vide dalje od Srbije i RS, n i š t a ne mogu ni Merkelovoj ni EU ni SAD.Mogu samo da pišu gluposti na ovu temu !!!! K r a j !
nema veze gospodjo Merkel-oni bi radije da gledaju na BIH kao na svoju verziju ulaska na zapad-bezgranicni prelazi po mogucnosti...